20 janvāris, 2008

Holivudas politika ietekmē seriālu

Es laikam vēl neesmu rakstījis, ka Izlaušanās trešajai sezonai šobrīd ir sagatavotas tikai 13 sērijas (pirmdien tiks rādīta 10.sērija). Tam par iemeslu ir joprojām notiekošais 12000 Holivudas scenāristu streiks, kas sākās 2007.gada 5.novembrī un kas arī bija galvenais iemesls, kāpēc pēc trešās sezonas 8.sērijas bija trīs mēnešu pauze.

Pagaidām vēl nav zināms, kad streiks varētu beigties, taču ja pēc 13.sērijas pārraides 18.februārī streiks joprojām vēl nebūs beidzies, Izlaušanās tiks iepauzēts uz nenoteiktu laiku, kamēr tiks sagatavotas jaunas sērijas. Pagaidām izskatās, ka tas ir visai reāli, taču seriāla producenti jau mierina fanus, ka pirmās sezonas notikumi neatkārtosies – izbēgšana no cietuma notiks acīmredzot jau 13.sērijā. Kad seriāls atsāksies, acīmredzot Maikla un Linkolna uzdevums būs no Sonas cietuma izpestīt tos, kuriem nesanāca izlausties (baumo, ka tur par kontrabandu iemetīs Sukri), kā arī beidzot atmaskot Kompāniju.

Man liekas, ka nākamajā sērijā ar Beliku ir cauri, ja var ticēt baumām, ka Semijs ies bojā izlaušanās laikā 13.sērijā, sagrūstot tunelim. Turklāt man nav īsti saprotama Belika vieta trešajā sezonā. Lai nu kā, esiet gatavi uz visu.

10 comments:

  1. Citēju:
    [...]pēc trešās sezonas 9.sērijas bija trīs mēnešu pauze.[...]

    Labojums:
    Nevis pēc 9., bet gan pēc 8. sērijas, jo 9. tikai vakar noskatījos :)

    AtbildētDzēst
  2. Taisnība, es nokļūdījos, tagad izlaboju. :)

    AtbildētDzēst
  3. Bet Semijs neies bojā 13.sērijā..
    Viņš jau nosprāga - 10. sērijā ;)

    AtbildētDzēst
  4. Hehe, tā nu sanāca, bet to es aprakstīšu sērijas apskatā.

    AtbildētDzēst
  5. bļ;e tikktiko noskatiijos! nu bij bij labs :) visi ļaunie ir beigti, bet man tas atgādināja maldīšanos miglā(kaut kas notieek, bet pec tam atkal labi)
    paldies ka tu te esi un raksti :D bez tevis neko nezināti !:)

    aa un vēl man ir aizdomas ka Sjūzena paliks ar Linkolnu, jo pēc tam ka Lins vi';nai uzdāvināja to eifeļa torniiti vaņa tā aidomīgi viņu turēja rokās. bet pec tam izmeta Svilpotāja drēbes!
    aa un kā tev šķiet kas būs tajā čemodāniņā kuru atrada Sjūzena Svilpotāja soma?

    AtbildētDzēst
  6. Jā, Semija vara Sonā ilga kādas 20 minūtes. :D

    Tu laikam runā ne par Sjūzenu, bet Sofiju. ;) Jā, tā izskatās, ka viņai Links tīri labi patīk, bet Linka nodomi bija skaidri jau toreiz pludmalē. Svilpotājs būs kaut kāds traģiskais varonis.

    Par čemodānu uzrakstīšu.

    AtbildētDzēst
  7. xhe jap Sfija
    p.s tie vārdi tik liidziigi :D

    AtbildētDzēst
  8. Nu, ko lai saka, es esmu redzejusi pilnigi visas Prison Break serijas un man ir jasaka, ka sis apbrinojamais personazs - Maikls Skofilds - ir lielisks, bet ne jau tikai vizuali, bet gan tas, cik gudrs ir vina tels. Serials ir pratu asinoss. Apbrinojami, ka Maikls lauj vinu apsaubit, bet lai tikai saniegtu merki (runaju par 3 sezonas 10 seriju). Svilpotajs nemaz nezin, cik gudrs ir Maikls, bet Mahouns Maiklu jau labi pazist un zin, ka tunelis nesabtuka ta pat vien. :) Serials ir lielisks ta izpildijuma del. :) Visu cienu.

    AtbildētDzēst
  9. es biju domajis , ka 10 serija iznaks pec 2 nedeljam, nejaushi ienacu apskatities vai nav kas jauns un uzduros uz 10 serijas :D labs

    AtbildētDzēst
  10. Mani mazliet tracina tās divu nedēļu pauzes, pēdējā laikā pārāk bieži, bet citiem seriāliem tādus jokus neesmu novērojis. Neko darīt, gaidīsim.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!