15 janvāris, 2008

Izlaušanās trešā sezona atgriežas ar pagarlaicīgu sēriju

Trīs mēnešu gaidīšanas laiks ir garām! Vakar es sacerējies noskatījos jaunāko sēriju, taču biju mazliet vīlies – pamaz spriedzes, ticamības moments diezgan zems. Īsumā par notikumiem sērijā.

Atgādināšu, ka iepriekšējā sērija beidzās ar neveiksmīgu Svilpotāja izlaušanas mēģinājumu, kā rezultātā cietumā ieradās ģenerālis Zavala un aizveda Maiklu kaut kur prom. Izrādās, ka viņš nav tik nešpetns, kā izskatījās - Zavala uzvedās kā īsts džentelmenis. Jocīgi, ņemot vērā, ka šajā dienā tika apšauti puse viņam padoto cietuma apsargu, par ko varētu vainot Maiklu. Zavala uzsāka no Maikla vilkt ārā, kas organizēja izlaušanos, taču Maikls ietiepās, par ko tika iesēdināts kaut kādā būrī klajā laukā. Es tā arī nesapratu, kas tajā būrī bija tik īpašs (aplīmēts ar plēvi, laikam labāk pievelk saules starus), taču ja jau Lečero nopūtās, ka ar Maiklu tagad ir cauri, tad jau laikam tā arī vajadzēja būt.

Maikls labu brīdi cietās, līdzi atzina, ka spīdzināšanas efekts ir ievērojams un Zavalam izstāstīja pilnīgi visu, apmaiņā pret to, ka Zavala palīdzēs atrast un atbrīvot Eldžeju. Rezultātā Zavala ar komandu tā vienkārši savāca Sjūzenu kaut kādā Panamas krogā, kad viņa čatoja ar Linkolnu, un bez paskaidrojumiem un ordera aizstiepa uz Sonas karceri. Tur viņa tika spīdzināta ar vēl oriģinālāku metodi – uz sejas uzklāta plēve, kurai tiek liets virsū ūdens, Svilpotājs bija spiests pateikt, ka bēgšanu organizēja Sjūzena, līdz viņai apnika spēlēt spēlītes un apsolīja parādīt vietu, kur tiek slēpts Eldžejs.

Te sākās kaut kāds sviests – Zavala līdzi paņēma tikai vienu apsargu, lai Sjūzenai būtu vieglāk izmantot viņu neuzmanības brīdi, nodurot vienīgo apsargu un salaižot visu pistoles atveri ģenerālī. Āmen, lai arī Zavalas personāžs neizskatījās visai ticams, taču mums par to vairs nebūs jāuztraucas.

Par pārējiem notikumiem sērijā – Beliks sastrīdas ar kādu no cietumniekiem, kurš viņu izaicina uz dueli, taču Beliks uzvar. Tikmēr Mahouns pēc tiesas sēdes tiek atvests atpakaļ uz cietumu un šķiet, ka visi jau aizmirsuši, ka Maikls Mahounu apsūdzēja viena jauniņā slepkavībā. Sukre uz ielas satiek Lečero brālēnu, kurš viņu informē, ka turpmāk Sukre visus slepenā kurjera pakalpojumus izpildīs bez samaksas, jo, redz, viņa azotē ir pistole, par ko Sukrem nav ko iebilst. Semijs beidzot atver vienu no paciņām, kurā ir pielādēta pistole, par ko Semijs ir ļoti apmierināts. Ja atceramies, ka pastāv baumas, ka bēgšanas laikā Lečero tiks nošauts, salieciet divi plus divi.

Vairāk vai mazāk tas arī viss – tāda pagarlaicīgi sērija, kura beidzās praktiski tajā pašā vietā, kur sākās, vien pa vidu kaut kādi notikumi. Īstie notikumi sāksies nākamajā sērijā – rekur ieskats!

6 komentāri:

  1. es arii noskatiijos, patikaas ka panjema to beibi baraa, bet shitik neveiksmigi ka apshaus veci negaidiiju, neuzskatu ka baigi garlaicigi, jo jasaprot arii seriala veidotaaji, vienlidz lielu spriedzi nevar noturet visas serijas :), nakamaa serija peec 2 nedeljam ja?
    runajot par tiem rejklamas rulishiem , man liekas ka skatoties tos sagandee mazliet prieku par nakamo seriju :D

    AtbildētDzēst
  2. Rullīšus vari neskatīties! :P Nākamā sērija būs nākamnedēļ, tad gan laikam būs divu nedēļu pauze (atkal).

    AtbildētDzēst
  3. te var jau paskatities 10 seriju.

    http://www.blipto.com/?m=page&e=open_url&id=1945

    AtbildētDzēst
  4. es sapratu par to buuri.
    tas ir tapat kaa siltumniica nokluut - bezgaisa telpa .. visi cietumnieki, arii maikls sonaa ir parsvidushi jeegu, un taada siltumniicinja noklut varetu but diezgan liels sods ..

    AtbildētDzēst
  5. te būs par brīvu sērija no PRISON BREAK 5 sezonas http://tinyurl.com/dcjogp (AVI 350MB angļu valodā, download aizņems aptuveni 10 minūtes)

    AtbildētDzēst
  6. PRISON BREAK 5 sezonas http://tinyurl.com/dcjogp

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!