22 marts, 2008

Nākamā sezona ir oficiāli "paņemta"!

Lūk, ko savā blogā raksta manis jau iepriekš pieminētais Prison Break scenārists Niks Santora (lūdzu piedotiet manu slinkumu šo penteri iztulkot, tāpēc jums nāksies izlīdzēties ar savām angļu valodas zināšanām):

So we got word on Wednesday that we are officially picked up by the network for Season 4. This is great news. We are all very excited. We are moving offices onto the Fox Studio Lot next week and we had to say goodbye to the offices that were our home for the past 3 years ... not really that sad because, well, c’mon, it’s just a frickin’ building. But my new office is about half the size with just a tiny window which normally would suck except for one thing ... I get to go to work everyday with people I love and respect and I get to be creative. So I don’t really give a rat’s ass what our new offices look like! For those of you who celebrate Easter, have a great one. I will be at my home having Easter dinner with family (visiting cousins) and friends (including Prison Break writer Kalinda Vazquez) -- it should be a nice weekend leading into an even better week of diving head-first into Season 4! Best, Nick
Beidzot varam atslābināties - 4.sezona acīmredzot atgriezīsies jau septembrī.

14 comments:

  1. Lieliskas ziņas! Cerams, ka 4. sezona būs tikpat aizraujoša.

    AtbildētDzēst
  2. a ceturtajai sezonai jau var noskatīties treileri?

    AtbildētDzēst
  3. Nu 4. sez ir jābūt reāli labai, lai kompensētu to, ka par 3. sez ne viens vien bija vīlies!Iesākās it kā labi, bet bija tāda samocīta, vēl tas streiks, sviests!
    Let`s pray!

    AtbildētDzēst
  4. Ceturto sezonu vēl nemaz nav sākts filmēt, vispirms scenāristiem ir jāsaraksta scenārijs. Domājams, ka pēc kāda mēneša varētu sākties filmēšana, vēl pēc kāda laika - pirmie treileri.

    AtbildētDzēst
  5. nu lai atšķetinātu Kompānijas tīklus, vajadzēs vismaz vēl 4 sezonas, tāds man iespaids :) Joks, cerams, pa vienu sezonu tiks galā. Starp citu, tāda Kompānija, iespējams, dzīvē arī reāli pastāv ;) Paskatamies Zeitgeist un līdzīga stila filmas un šī Prison break blice liksies kā bērnudārza pulciņš....
    Veiksmi!

    AtbildētDzēst
  6. nu nahuj vajadzēja? ES VARU DERĒT KA 4. SEZONA BŪS VEL LIELĀKS SŪDS NEKā trešā. un piektajā sezona ganjau maikls būs atkal kādā cietumā :)
    lets roll :D

    AtbildētDzēst
  7. Lieliskas ziņas, Prison Break ir pēdējo gadu labākais seriāls, ko pasaule ir pieredzējusi. Tiem nīdējiem, kuriem nepatika 3.sezona atliek tikai izteikt līdzjūtību jums mērkaķu baram, kas neko nesajēdz, un vēl jums viens spļāviens sejā - Prison Break ir paredzētas vēl vismaz 3 sezonas, tā, ka bēdas jums, prieki mums :D

    AtbildētDzēst
  8. Aktieri parakstījuši līgumus līdz 7. sezonai!Maikls sāks atriebties un parādīs savu tumšo pusi!

    AtbildētDzēst
  9. Vai tu vari lūdzu norādīt avotu, kurā ir teikts, ka aktieri ir noslēguši līgumus līdz 7.sezonai? ;) Es esmu vien dzirdējis tādas baumas, ka seriālam sākotnēji bija ieplānotas sešas sezonas, taču oficiāli nekas nav zināms. Protams, man nebūtu nekādu iebildumu, ja būtu visas 10 sezonas, ja vien ir interesanti.

    AtbildētDzēst
  10. arturchix...es to neteicu, bet avotu atradu

    http://www.tvnet.lv/izklaide/fun/cinema_tv/article.php?id=501515

    nu ko, vēl 24 sērijas...un es vēl brīnos, ka man sāk parādīties sirmi mati...būs jāpārtrauc skatīties, nopietni

    AtbildētDzēst
  11. amerikāņu raidsabiedrība «FOX», oficiālu apstiprinājusi, ka scenāristu streika rezultātā 3. sezonas 13.sērijā aprautais seriāls uz ekrāniem atgriezīsies 17. septembrī. Kompānija pasūtījusi 23 jaunas 4. sezonas epizodes.

    P.S. Runā, ka kopā būšot 7.sezonas

    AtbildētDzēst
  12. Es arī atradu vienu interviju ar Ventvortu Milleru un Dominiku Perselu, kurā pēdējais saka, ka viņi ir noslēguši līgumu uz 7 sezonām. Tiesa, tas nenozīmējot, ka visas 7 sezonas arī būs.

    AtbildētDzēst
  13. es jau ceturto sezonu gandrīz esmu noskatījies.... ir ir sanākusi laba :)

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!