06 aprīlis, 2008

Blogam tagad arī savs forums

Ņemot vērā pēdējās aptaujas rezultātus (kaut gan man jau bija nojausma, kādi tie būs, pirms veidoju aptauju :P), esmu izveidojis nelielu forumu, visi ejam šeit! Lai forumā varētu komentēt, ir nepieciešams reģistrēties, jebkādus jautājumus par neskaidrībām var uzdot vai nu tepat blogā, vai arī forumā, uz visiem centīšos atbildēt.

Tikmēr es mēģinu tikt skaidrībā, ko man iesākt ar šo blogu. Sākotnēji tas bija domāts kā eksperimentāls projekts vienam mēnesim, lai izmēģinātu blogošanu, taču tagad jau ir pagājis labs laiciņš, un klapēt šo būdu ciet tāpat vien arī negribas. Kā arī tagad izrādās, ka seriālam būs arī ceturtā sezona, tātad ir par ko rakstīt. Lai uzturētu šo blogu pie regulāras dzīvības, aicinu ikvienu interesentu, kuram interesētu rakstīt jaunumus par seriālu, tā varoņiem un citiem jautājumiem par Izlaušanās tēmu, piebiedroties šī bloga autoru komandai, rakstot uz arturchix@one.lv. Ja vēlaties palīdzēt arī kaut kā savādāk, droši rakstiet. Protams, es gribēšu redzēt arī motivācijas vēstuli, kā jūs sevi redzat šajā blogā pēc pieciem gadiem un tamlīdzīgi. :P

7 komentāri:

  1. es veelos pajautaat, varbuut sheit zinaas, kapaaeec vairs neraada PB pat tv3? Un vai veel raadiis turpinaajumu?

    AtbildētDzēst
  2. Vienkārši brīdī, kad Maiklu, Mahounu un pārējos iemeta Sonas cietumā, beidzās 2.sezona. Mazliet jocīgi, ka TV3 to nekādi neuzsvēra, taču droši vien, ka rudenī redzēsim arī 3.sezonu.

    AtbildētDzēst
  3. arturchik man patika tavs :P :DDD
    labs, gruuti pateikt vai veelos pievienoties, un meklet tulkot no anglju val :D taa reizi nedeljaa te ienaakt un palasiit kas jauns nav ne vainas :)

    AtbildētDzēst
  4. Arturchik, lapusīte baigi labā!
    Noskatoties pēdējo sēriju 3.sezonā radās viens ar pusi jautājumi/pārdomas.Beigās atklājās kāds īstenībā mērglis ir Svilpotājs, tikai kurā brīdī viņš un Alex norunāja tikšanos pēc izbēgšanas? Jo nepārprotami Alex tai bārā kādu gaidīja?! Un vēl, vai kāds nezin kāds ir nosaukums un kas izpilda sērijas beigās skanošo dziesmu? Tā aizkustina līdz asarām...Ar nepacietību gaidu 4.sezonu!!! Meitene.

    AtbildētDzēst
  5. dziesma saucās llorando.
    neatceros, kas izpildīja..

    AtbildētDzēst
  6. Ierosinu šo diskusiju pārnest uz jaunatklāto forumu - es gaidu un gaidu, kad kāds ko uzrakstīs, un nekādi nesagaidu!

    AtbildētDzēst
  7. Atradu! Dziesmu izpilda Rebekah Del Rio!!! Un tā dziesma man likās kaut kur dzirdēta - tā arī ir - Manhollandas ceļš, rež. Deivids Linčs...Meitene.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!