22 septembris, 2008

Izlaušanās brazīliešu gaumē

Re, ko raksta DELFI. :P

Ieslodzītajiem no kāda cietuma Sanpaulu štatā Brazīlijā izdevies izbēgt ar rotaļu pistoles palīdzību, ziņo aģentūra "Interfax".

Vispirms, draudot ar rotaļu pistoli, cietumnieki sagrāba par ķīlniekiem divus cietuma darbiniekus, kuri labojuši vienas no cietuma ēkām jumtu. Pēc tam noziedznieki pārģērbušies cietuma darbinieku formastērpos un pametuši ieslodzījuma vietas teritoriju.

Par spīti vērienīgajai meklēšanas operācijai, varas iestādēm pagaidām nav izdevies bēgļus notvert.

Tā iet, kad saskatās visādus seriālus. Vispār Brazīlija ir bēdīgi slavena ar cietumnieku regulāru izbēgšanu un dažādiem dumpjiem, turklāt, ja nu kāds nezināja, seriāla producenti Sonas cietumu radīja pēc līdzības ar vienu Brazīlijā.

P.S. Rīt būs sērijas apraksts par 4.un 5.sēriju kopā. Cerams...ja man atkal neuznāks besis. :)

18 comments:

  1. šonedēļ varēs dabūt gan 4 gan 5 sēriju???

    AtbildētDzēst
  2. no kā tad besis???? apriebies Prisonbreak? :(

    AtbildētDzēst
  3. pēc 5. sērijas jāsaka, kā ir...Prison Break is back! Tāda spriedze...

    AtbildētDzēst
  4. Tak ne jau no seriāla uznāk besis - ja tu rakstītu blogu vairāk nekā gadu, tad tu zinātu, ka besis ir pārejoša parādība, kam ir tendence atgriezties.

    5.sērija bija vienkārši ideāla. :)

    AtbildētDzēst
  5. Cik es varu izdomāt, ļaunā Gretchena apvienosies ar bandu un būs tā, ka novāks plikgalvi....Mahouna spēle ir izcila, vienkārši bauda skatīties....nevaru sagaidīt, kad viņš tiks galā ar lielo melno nigeru....sorry, afroamerikāni

    AtbildētDzēst
  6. Jā, sērija bija patiešām laba... Bet gāja runa arī pat Kellermanu, ka itkā nevarot zināt ka viņš miris, izskataš ka viņš tomēr neatgriezīsies.

    AtbildētDzēst
  7. :D tuliit jau bus 6 serija bet tu vel pa 4 seriju aprakstu nesi uzrakstijis :( Galigi slinkuma palaidies :(

    AtbildētDzēst
  8. Reku youtub`ā bija interesants video ar skatu, kur Mahouns būs visai tuvu, lai pieliktu punktu skarbā un sliktā nigera gaitām:D
    http://www.youtube.com/watch?v=hNUTsBE9jms&feature=related

    AtbildētDzēst
  9. bet kad tad beidzot būs ilgi solītais 4. un 5. sērijas apraksts???

    AtbildētDzēst
  10. arturchix nav kādu kaiti saķēris?;)

    AtbildētDzēst
  11. āāā,

    I can't live without apraksti ;(

    AtbildētDzēst
  12. PSC driz jau 7 serija bus xD Artuchik, kas ar tevim pusmuza krize sanemies tak please!!! Sis Blogs man palidz uzinat ko jaunu un nesaprastu serija tapeec tagad nezinu vai visu esu sapratis :(. Bet ta parasti izlasiju un viss kluva skaidrs ka diena :)

    AtbildētDzēst
  13. nu šitas blogs pievelk nevis ar kaut ko jaunu, ko neesmu pamanījis, bet gan ar savu stilu...oriģināls un asprātīgs rezumē..
    Saņemies Arturchix

    AtbildētDzēst
  14. arturchix, turies un gatvo kādu aprakstu ;)
    tiešām pietrūkst tavi izsmeļošie raksti :(

    AtbildētDzēst
  15. ja jau neizskatās, ka drīz būs jauns apraksts, tad es gribētu paziņot ko jaunu... Maikls ir slims! un rādās, ka nāvējoši!!!

    AtbildētDzēst
  16. 7. sērija bija laba..kā Arturchix uzminēja vai zināja - starp Saimnieku un Gretchenu izveidojies pārītis...loks ap kompāniju savelkas. Tā kā Donu Selfu ģenerālis vairs neaiztiks, loģiski, ka laimīgo loterijas biļeti tādā gadījumā izvilka Dona draudzene, kuras foto stāv šim uz darba galda. Nu neko, katram jānes kādi upuri brīvības vārdā...
    Gaidam apskatus.
    P.S. Laimīgais Sukre, šim arī bija upuris komandas labā..tāds salds gan upuris...

    AtbildētDzēst
  17. Nevaru sagaidī, kad beigsies šis seriāls. Noskatījos visas sezonas, izņemot 4.7.sēriju - labākais seriāls :) Bet nu jau nedaudz sāk piegriezties :) Ja ar mani kas tāds būtu notics (nepārtraukti nepatikšanas), iespējams, ka šķirtos no dzīvības :D

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!