22 oktobris, 2008

Klusums pirms vētras

Lai arī 8.sērija "The Price" bija samērā interesanta, tomēr spriežot pēc visa lasītā un redzētā, mans iekšējais čujs saka, ka tas bija tāds kā neliels klusums pirms lieliem notikumiem 9.sērijā. Tie, kas negrib saspoileroties, tālāk nelasa.

Es jau labu laiku zinu, ka šo sēriju laikā aizies bojā viens no galvenajiem varoņiem - neviens cits kā Breds Beliks, kura nevajadzīgajai turpmākajai dalībai seriālā loģisku punktu vajadzēja pielikt jau duelim ar Semiju 3.sezonā. Vienā no 4.sezonas vēlāko sēriju scenārijiem, kas regulāri pazūd no Fox kabinetiem un uzpeld dažādos fanu spoileru saitos, parādījās info, ka komandai ir jāpaslēpj Belika ķermenis. Tad, kad vēlāk parādījās pirmā informācija, ka tūlīt ies bojā kāds no A-komandas, viss bija skaidrs, tāpēc es sagaidīju, ka tas notiks jau 8.sērijā. Un nesagaidīju, lai arī Belika izteicieni "I have a bad feeling about this" vai tipa "uzpīkstini manai mammai, ja misijas laikā nolieku karoti" liecināja, ka nu tūlīt būs. Nebija - ļekas atstiepa hakeris Glens, ko es mazliet negaidīju. Vispār jau bišķi neloģiski sanāca - Vaijats šamo nepiebeidza līdz galam un acīmredzot tikai tāpēc, lai beigās Maikls mirstošajam hakerim var paturēt roku un kārtējo reizi pārdzīvot, cik cilvēku viņa dēļ ir gājuši bojā.

Vēl viena doma, kas man ienāca prātā - šķiet, es sapratu, kāpēc tika (it kā pilnīgi nevajadzīgi) novākts Mahouna dēlēns. Pirms Sāra tika augšāmcelta, kā 4.sezonas galvenais vadmotīvs tika plānota atriebība - Maiklam bija jāatriebjas Grečenai un Kompānijai par pilnīgi visu. Taču Sāra pēkšņi iztādījās pavisam dzīva (lasi, Fox un Sāra Veina Kallisa noslēdza mierizlīgumu) un acīmredzot scenāristi izlēma, ka kārtīga vendeta 4.sezonā tomēr ir nepieciešama un par atriebēju izvēlējās Mahounu. Ļoti vienkārši, vai ne? Kā mēs varam redzēt nākamās sērijas klipā, Vaijats dabū pēc nopelniem. Starp citu, nākamā sērija jau atkal ir tikai pēc divām nedēļām.

21 komentārs:

  1. Mazliet ne pa teemu. Vai esat ieverojusi, ka 1.sez. Linkolns Saarai teica, ka maate nomira no aknu veeza, bet 4.sez. izraadas, ka tomeer no smadzenju audzeja? Kaa tad iisti ir? :)

    AtbildētDzēst
  2. Par miršanas iemeslu nezinu, bet gribēju pajautāt:
    kāds nezin, kāpēc jaunās sērijas tikai ik pēc 2nēdēļām?

    AtbildētDzēst
  3. Es nevaru saprast - viņi to seriālu ir uzfilmējusi jau vasarā vai tikai tagad pāris sērijas uz priekšu? It kā esmu lašijis, ka pareizāk ir otrais variants, jo tad producentiem ir iespēja reaģēt uz reitingiem. Un tieši reitingu kritums 4. sezonas sākumā varbūt izšķira to, ka Maikls pēkšņi ir slims (jo 7 sezonas vairs nebūs,kā bija plānots, šī ir pēdējā, jo seriāls nav pieprasīts), tāpēc varbūt novāca Rolandu, jo viņu diez vai skatītāji mīlēja....u.t.t.
    Nu man personīgi viss patīk, spriedze ir nevāja katrā sērijā...

    AtbildētDzēst
  4. kas nez notiks ar Maikluu... ?

    AtbildētDzēst
  5. Tas ir psc,kas mūs tur sagaida tālāk.:o Maiklis nevar būt pagalam!!!:(:(:( Un es neredzu ka Izlaušanās serijāls būtu apnicigāks kā visas pārējās sezonas un ka būtu jāpārtrauc jau ar šo sezonu 7.sezonu vietā,kā bija domāts itkā 7.sezonas +- Es bez šī serijāla nevaru iedomāties dzīvi,tagad vēl divas nedēļas jāgaida līdz nākamajai,tas ir kā mokas gaidīt. Mani šis serijāls tiešām aizrauj,un kurš vēl serijāls var visas 43min tādu spriezi radīt kā Prison Break?? Šis serijāls ir guvis milzum panākumus,un tā arī jāturpina...

    AtbildētDzēst
  6. Davai sarīkojam Prison break gājienu Vecrīgā? Gan jau videomateriāls nokļūs līdz Fox. Sataisīsim plakātus "Atdodiet Maiklu", viss būs čikeniekā :P

    AtbildētDzēst
  7. Vēl jau nav ko atdot - Maikls ir tīri dzīvs. :P

    AtbildētDzēst
  8. :D LOL :D PS: kapec manliekas ka sita sezona bus 13 serijas gara te jau viss iet uz beigam.

    AtbildētDzēst
  9. Runājot par uzfilmētajām sērijām, šobrīd joprojām notiek filmēšana - ja nemaldos, uzņem 15.vai 16.sēriju. Nedomāju, ka Rolanda Glena reitingi izšķīra viņa likteni - gan jau no sākta gala bija izlemts, kas ar viņu notiks. :) Taču Tvīners man patika daudz labāk - viņa zaglēna spējas lieliski noderētu 4.sezonā.

    AtbildētDzēst
  10. starpcitu ir nevis serijāls bet SERIĀLS!


    ā un arturchix - ko Tu domā pr nākošās sērijas treileri?? Kas notiks ar Maiklu? :(

    AtbildētDzēst
  11. Čista varētu sarīkot to gājienu vecrīgā.:) Esmu redzējis ka tie trakie Tokio Hotel fani ir tā darijuši.:D Man viena meiča draugiem.lv ir kurai patīk ļoti TH un viņa ar draudzenēm staigāja pa ielām ar TH plakātiem.:D
    P.S.Raitis G.

    AtbildētDzēst
  12. rekur ir paarpubliceets shis rakst: http://kivi.lv/raksti/klusums-pirms-vetras

    AtbildētDzēst
  13. šai sezonai būs 16 sērijas

    AtbildētDzēst
  14. Kā mahouns iedeva lielajam pa seju bija tīri gaidāms un mazliet patīkami. :]

    AtbildētDzēst
  15. lol, man laikam acīmredzamā vietā vajadzēs uzlikt vārnu par autortiesībām - ir diezgan savādi redzēt, ka mani murgojumi tiek pārpublicēti bez atsauces. :P

    Šajā sezonā būs 22 sērijas. Vienu brīdi izskanēja runas, ka seriāla producentiem varētu pietikt ar 16 sērijām, taču Fox pateicis, ka jābūt visām 22.

    AtbildētDzēst
  16. Taad ja tā padomā, ir grūti iedomāties ko viņi vēl darīs 14 sērijas :]

    AtbildētDzēst
  17. Artrchix....neesi uzodis, kas pie velna, ir Scylla? :D Tagad zināms, ka mazā piezīmju grāmatiņa nē. Varbūt kofera lieluma atombumba, ko iedarbina ar 6 kodiem vienlaicīgi...citu ideju nav pagaidām...

    AtbildētDzēst
  18. jā, par atombumbu vai tamlīdzīgu ieroci, kas varētu būt tā Scylla - tam par labu liecina vienā sērijā ģenerāļa frāze par 10 K cilvēkiem, pēc kuras viens no 6 apaļā galda bruņiniekiem tomēr bija mazliet sašauts, acīmredzot māte bērnībā mācīja suni ar kāju nespert... :p Bet tā kā Kompānijas veselības apdrošināšanas polisē ir iekļauta arī garīgā terapija, tas radīja tikai īslaicīgus traucējumus nabaga ļaundarim ;P

    AtbildētDzēst
  19. Cik mazajā treilerīti varēja redzēt, Grečena uzbrūk Ģenerālim? :)

    AtbildētDzēst
  20. Paskaties Youtubee - tur ir klips 4 minūšu garumā par 9. sēriju...cik tur redzams, A komanda jau laužas iekšā Kranča apartamentos, nez kas ar to 6. karti un viņi vēl nezina, ka Scylla ir pārvietota....Grethcena aiziet ciemos pie Ģenerāļa, kur starp citu, redzams, ka ģenerālis Vaijatu ir norakstījis un dabūjis sev jaunu gorillu. Bet kā izskatās, ēgnerālim ir plāns arī bijis attiecībā uz Gretchenu...kaut kur lasīju, ka šī varot pat būt tā meita?
    Man neliekas, ka kaut kas īpaši spraigs šajā sērijā notiks...Maikls saslims un tas arī vis...

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!