07 oktobris, 2008

Pārstrukturēšanās

Es vēl esmu dzīvs! Tā kā pēdējā laikā man bija problemātiski uzrakstīt sērijas aprakstus, bet jaunas sērijas parādās katru pirmdienu, es beidzot nolēmu, ka ir laiks nolaist latiņu mazliet zemāk, vismaz uz nenoteiktu laiku. :P Turpmāk par sērijām es ievietošu tikai apkopojumus ar galvenajiem punktiem, reklāmas rullīšus nākamajām sērijām, kā arī vairāk informācijas par kaut ko citu - rakstīt tos garos blāķus ir traki nogurdinoši.

Tāpēc izlaidīsim 4.-6.sēriju, kuru visi bloga lasītāji noteikti jau ir redzējuši. Ja nu vienīgi vienā teikumā - katrā sērijā tiek atgūta pa vienai Scylla ierīcei ar dažādu triku palīdzību; Vaijats joprojām dzenas pakaļ A-komandai, kamēr Mahouns viņam ir apsolījis ļoti personisku vendetu; Maiklam ik pa laikam no deguna tek asinis, kam acīmredzot būs līdzīga diagnoze kā viņa mātei (smadzeņu audzējs); Tedijam ir daudz piedzīvojumu iekš Gate Corporation utt. Pats galvenais - jo tālāk, jo labāk!

Galvenie notikumi 7.sērijā:

* Daļa no komandas dodas uz Lasvegasu, lai iegūtu kārtējo Scylla daiktu no veča, kurš tā vien liekas ir zils kā debesis;
* Maikls, Mahouns un Beliks paliek Losandželosā tvarstīt Saimnieku;
* Grečena apvieno spēkus ar Saimnieku un ar seksīgās sekretāres palīdzību ievilina lamatās Maiklu ar Beliku, Mahouns izbēg;
* Sukre upurējas komandas labā un ir gatavs pārciest lielu morālu traumu, lai iegūtu Scylla, taču seko negaidīts pavērsiens, par ko ne Sukre, ne citi vīrieši īpaši sūdzēties nevarētu. :P
* Trakais aziāts/hakeris/Rolands Glens spēlē spēļu automātos un nospēlē savu brīnumnūjiņu jeb kopējamo aparātu, kurā iekšā ir Scylla kopija. Apsargi to vienkārši savāc;
* Dons Selfs ierodas vizītē pie Plikpaura (tagad zināms kā ģenerālis Džonatans Krancs - turpmāk sauksim par Kranci), kuram piedraud likt viņu mierā, taču izskatās, ka ģenerālim Dons Selfs ir līdzvērtīgs paklājiņam, kurā noslaucīt kājas;
* Sagūstītais Maikls atšķetina putnu grāmatiņas noslēpumus un veic urbumus Gate Corporation ēkā, lai atklātu slepenu tuneli, kas laikam ved uz Kranča darba apartamentiem. Maikls uzzina, ka ar Saimnieku sadarbojas Grečena.

Varbūt kaut ko piemirsu, taču aptuveni tā. Es vienkārši fanoju par Saimnieka neatkārtojamām sejas izteiksmēm - vispirms šoks, kad tika pamanīta A-komanda Losandželosā, tad kā zivs kampdama gaisu, gan tiešais priekšnieks piedraud policijai atklāt rietumkrasta labākā tirgoņa ne tās labākās īpašības - vienkārši izcili. :)

Nākamā sērija būs pēc divām nedēļām - rekur reklāmas rullītis. Es divas nedēļas būšu nepieejams (atradīšos pasaules otrā malā) un atgriezīšos tieši 20.oktobrī.

11 comments:

  1. yee arturchix nav aizgājis mūžībā :)

    AtbildētDzēst
  2. kape nakama serija tikai pec 2 nedelam??

    AtbildētDzēst
  3. Droši vien amīšiem jau atkal ir kaut kādi nacionālie futbola vai Helovīna svētki, nav jau pirmo reizi. :)

    AtbildētDzēst
  4. Vai ir zināms, cik sērijas būs 4. sezonā. Ap kādām 20? īsti nezinu, ko viņi drīzumā darīs, 5 kartes jau ir, sesto atradīs vienas sērijas laikā, tad vēl viena sērija priekš ielaušanās Kranča apartamentos un dekodēšanas. Ko tālāk...
    Starp citu, baigā ironija, te sižets iet par ļaunu Kompāniju, kas visu tur savās rokās, bet īstenībā tāda "Kompānija" ļoti iespējams, arī pastāv...Ja paskatās tos conspiracy stāstus Youtubee par Federal reserves, kā arī klipiņu "The speech that got John F. Kennedy Killed". Un zinot par visiem masoniem un līdzīgiem rāpuļiem, es dodu 80%, ka Kranča banda ir aptuveni aisberga daļa no īstenības :)

    AtbildētDzēst
  5. 7.sērija bija kārtīgi interesanta, pats noskatījos uzreiz kad bija laiks un patika. :)

    AtbildētDzēst
  6. Kur ta tu dosies, ja nav noslēpums?

    AtbildētDzēst
  7. Gosh! Cik smuki izskatījas Sukre un LInks formālās drēbes! :P uh....man ļoti patika :D par to geju vispār bja tik rēcīgi!

    AtbildētDzēst
  8. iedomājos - kā Saimnieks ar Gretchenu tik viegli dabūja Maiklam un Belikam nost tās aproces? jo pāris sērijas iepriekš viņi tur muka, maldījās pa tuneli, bet neiedomājās, ka ar šķērēm tās var nogriezt..
    jāgaida arī mistera Xing uznāciens...

    AtbildētDzēst
  9. iedomājos - kā Saimnieks ar Gretchenu tik viegli dabūja Maiklam un Belikam nost tās aproces? jo pāris sērijas iepriekš viņi tur muka, maldījās pa tuneli, bet neiedomājās, ka ar šķērēm tās var nogriezt..
    jāgaida arī mistera Xing uznāciens...

    AtbildētDzēst
  10. Njaa es tiesi to pasu iedomajos :D

    AtbildētDzēst
  11. jaam tikai nezin kur tajaa tunelii vinji buutu dabuujushi shkjeeres :D

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!