11 janvāris, 2009

Abrucī, Cherry Hill un pārējais sviests

Ir vairāki nelieli jaunumi, kas jums varētu šķist interesanti. Pīters Stormare, kurš seriālā attēloja stilīgo gangsteri Džonu Abrucī, un kuram senči nāk no Skandināvijas, zviedru laikrakstam "Expressen" esot izpļāpājies, ka Izlaušanās producenti plānojot viņu atgriezt seriālā!

Pīters Stormare: "Mans menedžeris man saka, ka viņi [seriāla producenti] plāno seriālā atgriezt Džonu Abrucī. Nezinu, kā viņi to gatavojas izdarīt, varbūt kā dvīņu brāli (smejas)."
Pagaidām izklausās pēc pilnīga nonsensa, taču varbūt arī Abrucī ir paredzēta epizodiska flashback loma, kā D.B.Kūperam. Redzēsim... Izskatās, ka producenti tagad kož pirkstos, ka 2. sezonā novāca tik daudz labus personāžus, ko būtu varējuši izmantot vēlāk. Vēl gan paliek Kelermans, kura nāves apstākļi bija ļoti neskaidri.

Jauna informācija ir parādījusies arī sakarā ar iespējamo seriāla atzaru "Prison Break: Cherry Hill". Nelielā intervijā ar Grečenas meitas Emīlijas aktrisi 8 gadus vecais meitēns esot teicis, ka Grečenu gatavojot jaunam seriālam. Viņa ar savu mammu cerot, ka oficiāli neapstiprinātais Izlaušanās atzars tomēr tiks uzņemts.
"Viņi nosūtīs Grečenu uz cietumu. Pēdējās sērijas laikā Linkolns teica "Ja tu turēsi ciet muti, varbūt tu varēsi atkal redzēt savu meitu". Tāpēc mēs ceram, ka tā tiešām notiks, un mums būs iespēja tajā piedalīties."
Tikmēr 9. janvārī tika sarakstīts scenārijs 4. sezonas 20. sērijai, kas sauksies "Dominoes". Internetā ir uzpeldējušas pāris scenārija lapas un ir zināms, ka Donu Selfu atradīs kāds Homeland Security aģents vārdā Darins Hūks. Selfs pēdējo apmuļķos un brutālā cīņā arī piebeigs, noslīcinot apkopēja spainī. Maikls ar Linku kaut kādā viesnīcā bēguļos no kaut kāda policijas kapteiņa vārdā Hačinsons, kurš liks viesnīcas vadītājam automātiski nobloķēt visas durvis, iesprostojot Maiklu un Linku. Tikmēr Kristīna Roza Skofīlda runā ar kādu indieti vārdā Nandu, kuram viņas pakalpiņi slepus nokāva viņa dēlu. Indietis, kurš laikam ir potenciāls Scylla pircējs, vēlas atriebties par dēla slepkavību un tic, ka pie visa ir vainīga ir ķīniešu mafija. Viņš plāno izmantot Scylla, lai atriebtos visai Ķīnas tautai, uz ko Kristīna atbild, vai viņš apjēdz, kādas tam būs sekas.... Spriediet, ko gribat, bet izklausās pēc totāla sviesta. Ja gribat pārbaudīt paši, lasiet šeit un šeit.

14 comments:

  1. Izklausās pēc pamatīga ķīseļa, bet tad jau manīsim kā tas reāli izskatās.

    AtbildētDzēst
  2. man patīk pilnīgi viss,kas saistās ar šo filmu,tāda kā atkarība...paldies par informāciju,4.sezona vnk super

    AtbildētDzēst
  3. arturchix...kā var dabūt pirmās sezonas paku? Pirkt kaut kādu disku no ārzemēm negribu, Latvijas torrentos tik seni notikumi vairs nav, neesmu manījis. Gribās vēlreiz visu noskatīties.

    AtbildētDzēst
  4. Inese
    Man jau tīk šitas gabsīts!! Par to atzaru nezinu gan..es visticamāk neskatītos..nedomāju, ka Grečenas tikšana laukā no ķurķi varētu mani ieinteresēt!

    AtbildētDzēst
  5. 1. sezonas paku var nopirkt DVD veikalos, var mēģināt jebkurā "Videoplanētā", viena ir t/c "Origo" Rīgā. Ja nav, regulāri jāčeko. Paka maksā vien kādi 15 Ls, kas par veselu sezonu ir smieklīgi maz.

    AtbildētDzēst
  6. Ehh, toties jaunākās ziņas ir ienākušas, ka PB atgriezīsies 17. aprīlī ar pēdējām 6 sērijām šovā un pēc tam tas netiks turpināts...
    pirmie spoleri, kas dzirdēti par pēdējām sērijām izklausās pēc tādas zaptes...

    AtbildētDzēst
  7. Arturčik, tajās pašās videoplanētās ir arī 2. un 3 sezonas pakas? Kādas tās ir, angliski vai ar debīlo latvisko vai krievisko uzrunajienu? Oriģinālās ar visiem "behind the scenes" video rullīšiem?

    AtbildētDzēst
  8. Jap, par jaunākajiem jaunumiem tūlīt uzrakstīšu. ;)

    Videoplanētā es nopirku visu trīs sezonu pakas, visas oriģinālās angļu valodā ar titriem, behind the scenes un tamlīdzīgi. Noteikti iesaku pirkt. :)

    AtbildētDzēst
  9. Es atkal lasīju, ka pb atgriezīsies martā.

    AtbildētDzēst
  10. Ups, atvainojos, tikko apskatījos. Būs tad laikam 17 aprīlī.

    AtbildētDzēst
  11. Tacu torrentu trakeros var novilkt, tie kuri grib ieekonomet

    AtbildētDzēst
  12. Nu kuros Latvijas trakeros ir visa pirmā sezona? neesmu manījis...jo tas jau vecs notikums.... Vai varbūt labāk, ja tev ir, pasaki, kurā dc++ hubā un kurā laikā tu varētu padalīties ar mums:)

    AtbildētDzēst
  13. Nuuu, īstiem faniem kačāt šādu seriālu taču ir grēks. ;)

    AtbildētDzēst
  14. Nebūtu krīzes, varētu vēl diskutēt par lepnumu:)
    pietiekami viņi jau nopelnījuši:) pie tam mūsu valsts eksporta importa bilance jau tā tik slikta, ka vēl mīnus 15 Ls izskatās pēc valsts nodevības :D

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!