21 janvāris, 2009

Pēdējās sērijās gaidāms īsts šokšovs

Tiem, kuri nemīl spoilerus, tālāk nelasīt!

Ievelkam dziļu elpu.... Tagad lasām lēni. Kura dzīvību tu izvēlētos glābt - Linkolna vai Sāras? Jums šāda izvēle nebūs jāizdara, taču izskatās, ka 21. sērijā "Rate of exchange" tas būs jādara Maiklam... Jā, arī man ir liels šoks, taču ja tā nav palaista pīle un tā tiešām notiks, tad izskatās, ka Links seriālu pabeigs tādā kondīcijā, kādu viņam paredzēja tiesas spriedums. :( Protams, vēl jau ir iespējams, ka seriāla producenti vienkārši mēģina uzkurināt ažiotāžu - Maikls izvēlēsies Sāru, taču Links tomēr izdzīvos. Tiklīdz būs kādi jaunumi, ziņošu!

Tikmēr seriāla producents Zeks Estrins ir apstiprinājis, ka tik tiešām ir gaidāmas vēl 8 sērijas, tātad pēc 22. sērijas būs arī viena dubultsērija, kas, pēc Estrina vārdiem, "atbildēs uz beidzamo jautājumu, kāds mums radīsies pēc 22. sērijas noskatīšanās". Hmmm, varbūt ievadīs Grečenu iekš Cherry Hill?

5 komentāri:

  1. Izklausās, ka ies karsti:D

    AtbildētDzēst
  2. Nu ja, seriāls taču ir jāpiebeidz ar pompu. :P

    Izlaboju neuzmanības kļūdu - gāja runa par 21.sēriju, nevis 19.

    Starp citu, 17.sēriju sauks "Mother Lode"

    AtbildētDzēst
  3. Tieši tāpēc tas ir Prison Break, lai viss nebūtu tik vienkārši, kā izskatās.
    Starp citu es te lasīju citus spoilerus laikam no tiem pašiem avotiem, un šokējošāk par to, ka Maiklam jāizvēlas, ir tas, kurš liek izvēlēties.

    AtbildētDzēst
  4. Beigas izklausaas ka buus graujoshas.!nevaru sagaidiit :)

    AtbildētDzēst
  5. Arturchix, kamēr nav klāt aprīlis, laikam visi tusē pa šo lapu
    http://masunekartibas.info/

    Tur ir jautri:) jāpalīdz puišiem:)

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!