03 februāris, 2009

Kelermans un Simtnieks atgriežas!

Šķiet, producenti mums gatavo vienu kārtīgu happy end, kurā redzēsim daudz sen neredzētas sejas! :) Internetā ir uzpeldējušas dažas lapas no 22. sērijas "Killing Your Number" scenārija, un tur parādās tādi daži maģiskie vārdi kā...Pols Kelermans un Simtnieks (C-Note)! Un man šķita, ka Ziemassvētki jau ir garām!



Pagaidām nekas nav zināms par iespējamo Abrucī atgriešanos (atmiņu veidā, transā?) Pēdējā sērijā daži mums zināmi varoņi atgriezīsies cietumā (acīmredzot Fox River), kur vienam no ieslodzītajiem tiks izpildīts nāvessods. Izskatās, ka viens no cietumniekiem būs Saimnieks, bet Links, Sāra un Maikls visi ir dzīvi - tātad risinājums tomēr atradās. :P

Informācijas avots: Spoiler TV

19 comments:

  1. Hmm, man labāk patiktu T-bagam cits iznākums nekā uz elektriskā krēsla. Bet Prison Break, kā jau teicu, tāpēc arī ir Prison Break, lai beigās visu uztaisītu tā, ka skatītājiem žoklis atkarās un neaizveras.
    bet ja viņi Linku vēlreiz ieliks cietumā, aizsūtīšu vēstuļbumbu visai FOX koorporācijai.

    AtbildētDzēst
  2. es zināju, zināju-ka kelermans būs dzīvs!!!!!!
    vnk ideāls seriāls.
    kādam ir zināms, kad PB būs LV?

    AtbildētDzēst
  3. Kelermans un Abrucī, šie abi man vislabāk patīk no PB, vismaz Kelermans atgriezīsies ;)

    AtbildētDzēst
  4. Anonīmais lasītāj, PB 4. sezona Latvijā noteikti būs redzama rudenī.

    AtbildētDzēst
  5. Būs intresanti. :))
    Tikkai žēl ka šī ir pēdēja sezona. :(

    AtbildētDzēst
  6. Maija, es jau arī ceru, ka Saimnieks savu spīdošo karjeru nebeigs uz krēsla, taču nevar noliegt, ka viņš to ir pelnījis. :D

    Par Kelermanu man ir liels priekš, vienīgi bišķi žēl, ka atstāts praktiski uz pēdējo sēriju. Un tomēr forši. :)

    AtbildētDzēst
  7. Prieks par tiem, kas atgriezīsies! Bet iespējams, jā kāds no šiem personāžiem būtu atgriezies, teiksim, 4 sezonas 5. epizodē, tad ļoti iespējams, ka 4ā sezona nebūtu pēdējā:(

    AtbildētDzēst
  8. Nu kāpēc vajag nostrāvot T-Bagu?? Viņš taču pēdējās sērijās mainījās, tagad ir labs cilvēks! Viņš neļāva nošaut Gretčenu un aizstāvēja viņu...tad jau tik pat labi nemaz nevajag atdzīvitnāt Kellermanu vai arī vajag atdzīvināt un arī nostrāvot, jo viņš arī lielāko daļu laika bija ļauns un tad tikai palika labs...
    negodīgi..

    AtbildētDzēst
  9. Un par Linku vispār nerunāsim - viņš jaunībā šāva cilvēkus un laupīja un slepkavoja. Un nabadziņš apvainojās, ka pret viņu kaut ko safabricēja...es saprastu, ja pret Māti Terēzi kaut ko safabricētu, bet šis te izskatās gadījums no sērijas, kad pret Al Kaponi safabricētu, ka viņš kādu ir novācis...nu ne tik traki, bet tuvu tam.
    Tā ka nav uz pasaules taisnības....

    AtbildētDzēst
  10. Un par Linku vispār nerunāsim - viņš jaunībā šāva cilvēkus un laupīja un slepkavoja. Un nabadziņš apvainojās, ka pret viņu kaut ko safabricēja...es saprastu, ja pret Māti Terēzi kaut ko safabricētu, bet šis te izskatās gadījums no sērijas, kad pret Al Kaponi safabricētu, ka viņš kādu ir novācis...nu ne tik traki, bet tuvu tam.
    Tā ka nav uz pasaules taisnības....




    <<<- mīļais, Tu seriālu vispār skaties? :)

    AtbildētDzēst
  11. ->>>>>>

    a tu mīļais redzēji 4. sezonas sēriju, kurā viņi gribēja taranēt Ģenerāļa mašīnu? Flashbakā bija parādīta Linka jaunība.

    AtbildētDzēst
  12. ev uztaisi Laika skaititaju please citadi nezi cik dienas vel jaciesas :S

    AtbildētDzēst
  13. Uzliku, taču biju spiests nomainīt arī bloga fona krāsu uz balto, jo savādāk nemācēju atrast pareizo kodu pelēkajam fonam.

    AtbildētDzēst
  14. kas dzirdams par PB spēli priekš Playstationa?

    AtbildētDzēst
  15. Es piem dzirdēju ka spēle esot iesaldēta :(

    AtbildētDzēst
  16. viss ir iesaldēc

    AtbildētDzēst
  17. arturchix-liels paldies par info...bet tas čats par Linku mani uzjautrināja

    AtbildētDzēst
  18. Linkam vajadzeja noshaut to cilveku flashbakaa, jo bija paraada un draudeeja ka LJ nogalinaas.

    AtbildētDzēst
  19. Ja? var jau būt...bet nekāc enģelis viņč nebija

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!