23 marts, 2009

Gaidot 17. aprīli...

Līdz 17. sērijas pirmizrādei ir atlikušas nu vairs tikai 25 dienas, tāpēc nolēmu uzrakstīt nelielu rezumē, kas pa šo laiku ir noticis. Būtu jau kaut ko rakstījis agrāk, ja būtu noticis kaut kas ievērības cienīgs, tāpēc nāksies samierināties ar dažiem krikumiem jeb nothing special.

Grečenas seriāla atzars acīmredzot tomēr nebūs (lai arī IMDB.com jau ir izdomājis nosaukumu Prison Break: The Gretchen Morgan files), taču pilnīgi noteikti būs šīs divas papildus sērijas, ja kādam tas vēl ir jaunums. Turklāt 7. augustā tās tiks translētas arī Fox, tādējādi Prison Break sāgai beidzot pieliekot punktu.

Par pēdējām sērijām vēl ir kļuvis zināms, ka taisnīgu sodu saņems gan ģenerālis Krancis, gan Kristīna (tātad vairs nav noslēpums, ka Maikla un Linka māte ir īsta ragana). Pēdējās sērijas pēdējās minūtēs mums parādīs notikumus četrus gadus uz priekšu, kā sokas visiem varoņiem. Man tikai nav skaidrs, vai ar pēdējo sēriju tiek domāta 22. vai 24. sērija.

Šobrīd notiek 21. sērijas "Rate of Exchange" filmēšana - ir pieejamas dažādas bildītes, taču nekas īpašs un spoilerīgs tajās atrodams nav.

Pēdējā bildē ir redzams "Fred C Nelles Correctional Facility", kurā kaut kas tika filmēts, vairāk informācijas pagaidām nav.

Starp citu, varbūt kāds ir palaidis garām - Latvijā ir tāda autortiesību aģentūra AKKA/LAA, kam nav ko darīt, kā sūtīt dažādas brīdinājuma vēstules mūsu bāleliņiem, kuri savās lapās ievieto Youtube video rullīšus. Latvju autortiesību aizstāvju skatījumā tas ir pārkāpums (atšķirībā no visas pasaules prakses), par ko ir jāmaksā soda naudas - vairāk lasiet šeit. Latvijas instances jau atkal ir atradušas veidu, kā izcelties. Taču es šādus onkuļus un tantes sūtīšu lasīt pupas, tāpēc neuztraucieties - video mums būs arī turpmāk. :)

Informācija un bildes, kā vienmēr, no Spoiler TV, kurā ir atrodama lieliska, spoileriska informācija par populārākajiem TV seriāliem.

9 komentāri:

  1. Gaidu ļoti turpinājumu!!!

    AtbildētDzēst
  2. Autor, nezini kur ir iespejams novilkt pirmo sezonu latviski? Izdomaju, ka varetu lidz jaunajam serijam visu pa jaunu noskatities :) Bet par to youtube teemu, iists idiotu kantoris, pa LNT tautas balsii raadija...

    AtbildētDzēst
  3. Latviešu valodā? Nemācēšu teikt, taču nopirkt angļu valodā var jebkurā "Videoplanētā". :)

    AtbildētDzēst
  4. wow.un es jau domāju ka ar šī saita admini kautkas noticis:)

    AtbildētDzēst
  5. O, beidzot kustība...gaidam jaunas sērijas..

    Arturchix, vai tad Akka-Kakka bija uzodusi arī tavu blogu un tev atsūtīja rēķinu par Youtube video izmantošanu? Tāda hohma...būs principa pēc jāuzcep viena mājas lapa, jāieliek tajā kāds Youtube video, jāsagaida vēstulīte no Akkas-Kakkas, un atbildē viņiem man tā vien niezētu uzrakstīt "Ejiet dirst, ar cieņu Es" :)

    Kāpēc kāds jau sen tā nav izdarījis, nesaprotu :D

    AtbildētDzēst
  6. Nē, mani viņi pagaidām ir likuši mierā. :P

    AtbildētDzēst
  7. Latvisko 1. sezonu ka ari 2. un laikam ari 3. var nokachat sheit:
    www.filebox.lv

    AtbildētDzēst
  8. nu ko lai saka, prieks, ka neesi miris.

    AtbildētDzēst
  9. man arī prieks, ka arturchix nav nolicis karoti

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!