15 augusts, 2007

Otrās sezonas kopsavilkums

1.sērija - "Manhunt"

Astoņas stundas pēc izlaušanās, Maikls, Linkolns, Sukre, Simtnieks un Abrucī dodas uz Osvego, kamēr FIB specaģents Aleksandrs Mahouns tiek norīkots, lai noķertu izbēgušos. Saimnieks atrod palīdzību, lai saglābtu savu nocirsto plaukstu.


2.sērija - "Otis"

Aģents Mahouns izbēgušos mēģina pievilināt ar Eldžeju kā ēsmu, un Maikls ar Linkolnu plāno vēl vienu izlaušanos. Abrucī, Simtnieks un Sukre joprojām bēg, Tvīners ir atradis transportu. Beliks un Poups stājas tribunāla priekšā par ieslodzīto izlaušanos.


3.sērija - "Scan"

Maikls un Linkolns dodas pie Nikas pēc palīdzības. Sukre meklē Marikruzu, kamēr Simtnieks dodas pie savas ģimenes, lai arī to novēro tiesībsargājošās iestādes. Sāra tiek arestēta par palīdzību izbēgušajiem. Beliks un Gīrijs kļūst par prēmiju medniekiem.


4.sērija - "First Down"

Beliks ar Gīriju noķer Maiklu, Linkolnu un Niku. Abrucī ir apņēmies atriebties Fibanačī, kamēr Mahouns ir pievērsis viņam nedalītu uzmanību. Kelermans mēģina pietuvoties Sārai. Saimniekam negaidīti izpalīdz svešinieks.


5.sērija - "Map 1213"

Mahouns izrāda interesi par D.B.Kūpera paslēptajiem miljoniem, Maikls un Linkolns dodas uz Jūtu, lai pirmie atrastu Vestmorlenda paslēptuvi. Sukre ir apņēmies pārtraukt Marikrusas kāzas Lasvegasā.


6.sērija - "Subdivision"

Maikls, Linkolns, Saimnieks un Tvīners meklē Vestmorlenda naudu, līdz viņiem negaidīti piebiedrojas Sukre un Simtnieks. Jūtā ierodas arī Mahouns, kamēr Ķertais parādās Viskonsīnā. Gubernators Tankredi ierauga Kelermanu ASV valdības ēkā.


7.sērija - "Buried"

Linkolns atstāj Maiklu, lai dotos meklēt Eldžeju, kurš atrodas Arizonā. Maiklam, Simtniekam, Sukrem un Saimniekam izdodas atrast Vestmorlenda naudu. Kompānija ir nomērķējusi uz Sāru un viņas tēvu. Mahouns pratina Tvīneru.


8.sērija - "Dead Fall"

Bēgļi atkal dodas katrs uz savu pusi. Sakarā ar Tvīnera nāvi pret Mahounu tiek uzsākta FIB iekšējā izmeklēšana. Linkolns ceļo uz Arizonu, lai atrastu Eldžeju. Kompānija vajā Sāru. Beliks un Gīrijs atsāk izbēgušo meklēšanu.


9.sērija - "Unearthed"

Bēgļi vēlreiz mēģina sazināties ar savām ģimenēm, abi brāļi dodas uz satikšanās vietu. Maikls atklāj kaut ko svarīgu par Mahounu. Sāra atšifrē Maikla kodētos ziņojumus, taču to izdara arī Kelermans un Mahouns.


10.sērija - "Rendezvous"

Maikls beidzot satiekas ar Sāru, taču viņus izseko Mahouns. Linkolns un Eldžejs tiek izglābti no policijas, kamēr Sukre Nebraskā pa tālruni mēģina sazināties ar Marikrusu. Beliks un Gīrijs spīdzina Saimnieku.


11.sērija - "Bolshoi Booze"

Maiklam vēlreiz ir jāliek lietā sava viltība, lai nodrošinātu lidojumu ar lidmašīnu ārpus valsts, kamēr Linkolns vēlreiz pamet Eldžeju. Saimnieks izbēg un atrod Gīriju. Kelermans spīdzina Sāru, kamēr Mahouns atrod brāļu atrašanās vietu.


12.sērija - "Disconnect"

Mahouns meklē Maikla lidmašīnu, kamēr Maikls satiekas ar savu tēvu. Sāra aizbēg no Kelermana, kuram ir jāatskaitas aģentam Kimam par savu neveiksmi. Simtnieks riskē ar atpazīšanu. Beliks tiek iejaukts Gīrija slepkavības lietā.


13.sērija - "The Killing Box"

Saimnieks turpina meklēt Sjūzenu. Beliks atgriežas Fox River cietumā kā ieslodzītais, kamēr arī Maikls un Linkolns tiek arestēti un sūtīti atpakaļ uz cietumu. Sukre ir spiests izlēkt no lidmašīnas ar parašūtu, kamēr Kelermanam rodas plāns.


14.sērija - "John Doe"

Maikls, Linkolns un Kelermans dodas uz Montānu, lai atrastu Terensu Stedmenu. Belikam ir nepatikšanas ar citiem Fox River cietumniekiem. Simtnieks turpina savu ceļojumu ar meitu, bet Saimnieks ierodas ciemos pie Holanderu ģimenes.


15.sērija - "The Message"

Lai varētu nodot Sārai ziņu televīzijā, Maikls, Linkolns un Kelermans nolaupa TV operatoru. Beliks ir nosūtīts uz slimnīcu. Ķertais diviem tīņiem nopērk alu, kamēr Sukre Meksikā nozog automašīnu.


16.sērija - "Chicago"

Maiklam un Sārai pavada kopīgus mirkļus vilcienā uz Čikāgu, kurā brauc arī Linkolns un Kelermans. Mahouns savervē Beliku par palīgu un iedzen stūrī Ķerto. Simtnieks tiek pusdienu laikā aizturēts. Saimnieks turpina turēt gūstā Holanderu ģimeni.


17.sērija - "Bad Blood"

Maikls un Sāra dodas pie Henrija Poupa, jo viņš var palīdzēt viņiem atgūt informāciju, kas var iznīcināt Kompāniju. Tā kā viņa meitas veselības stāvoklis aizvien pasliktinās, Simtnieks nolemj padoties. Sukre satiekas ar Marikrusu, kamēr Saimnieks apmeklē savu bērnības māju.


18.sērija - "Wash"

Linkolns, Maikls un Sāra iegūst nepieciešamos pierādījumus, lai atmaskotu sazvērestību. Mahouns izmanto Simtnieku, lai atrastu Maiklu. Beliks dodas uz Meksiku, lai atrastu Sukri, kamēr Saimnieks nozog kāda psihiatra dokumentus. Kelermans gatavojas nogalināt ASV prezidenti.


19.sērija - "Sweet Caroline"

Maikls izmanto audio failu, lai kaulētos ar prezidenti, kamēr Linkolnam palīdz kāds draugs. Mahouns sagūsta Sāru. Meksikā Saimnieks pazaudē Vestmorlenda naudu, kamēr Beliks atrod Sukri. Simtniekam tiek piedāvāta iespēja izglābt sevi un savu ģimeni.


20.sērija - "Panama"

Sāra padodas FIB, lai Maikls un Linkolns varētu aizbēgt uz Panamu. Beliks piespiež Sukri kopā meklēt Vestmorlenda naudu. Simtnieks piekrīt liecināt pret Mahounu apmaiņā pret brīvību.


21.sērija - "Fin Del Camino"

Maikls, Sukre un Beliks, katrs savu motīvu vadīts, sadarbojas, lai sagūstītu Saimnieku. Linkolns mēģina izjaukt Mahouna plānu sagūstīt Maiklu. Čikāgā Sāra apmeklē tiesas prāvu, kamēr Kelermans mēģina izdarīt pašnāvību.


22.sērija - "Sona"

Kelermana liecība atbrīvo Sāru un Linkolnu no kriminālatbildības. Maikls mēģina izglābt savu brāli no Mahouna. Sukre meklē Beliku, lai varētu atrast Marikrusu, kamēr Saimnieks ar Beliku satiekas kādā Panamas cietumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!