05 februāris, 2008

Bez piecām minūtēm brīvībā

Tas brīdis ir klāt, ko mēs tik ilgi esam gaidījuši – vai Maiklam Skofīldam izdosies atkārtot Fox River varoņdarbu, izlauzties no Sonas cietuma un palikt dzīvam? Nākamajā sērijā, kas tiks translēta nākamo pirmdien, notiks lielā bēgšana (kā ziņo FOX, OMFG bēgšana visā TV seriālu vēsturē, taisni ģībiens aiz prieka nāk), acīmredzot daudz action pa džungļiem un tā tālāk, tāpēc šī sērija bija tāda kā iesildīšanās.

Īsumā par notikumiem 11.sērijā – A komandai piebiedrojas Beliks un Makgreidijs, kurš tomēr izlūdzās Maiklu, lai viņu ņem līdzi. Tātad šobrīd gatavi izlauzties ir Maikls, Svilpotājs, Mahouns, Saimnieks, Lečero, Beliks un Makgreidijs. Vai būs Sonas Septiņi, līdzīgi kā bija Fox River Astoņi? Nē. Ja var ticēt spiegiem, kas jau laicīgi ir izčamdījuši scenārija sižeta svarīgākās lapas, izbēgs Maikls, Svilpotājs, Mahouns un Makgreidijs, Lečero tiks nošauts, bet Saimnieks un Beliks paliks Sonā. Tā kā Belika personāžs mani kaitina jau labu laiku, nav liela skāde.

Horhem Riveram, mums zināmam arī kā Sukre rodas problēmas ar Sonas cietumsargiem – beidzot viņi ir izdomājuši pārbaudīt kaprača Sukres profilu Interpolā vai sazin kādā meksikāņu datubāzē, kurā ir atklājies, ka Sukrem ir izdots aresta orderis. Vai vai vai, Sonas cietumā drīz būs jauns ieslodzītais. Ja (es ļoti, ļoti ceru) seriāla uzņemšana pēc 13.sērijas atsāksies, acīmredzot Maikla uzdevums būs izpestīt Sukri un atrisināt to sarežģīto Kompānijas sazvērestību.

Sofiju sagūsta Sjūzena un viņas ļaunie rokaspuiši, līdz ar to viņiem ir apdrošināšanas polise, ja kaut kas noiet greizi. Svilpotājam pat tiek izsniegts rokaspulkstenis ar atpakaļejošu laiku, lai zinātu, cik ilgi Sofijas galva turēsies pie pārējā ķermeņa. Ak Dievs, vai tiešām es tā pateicu? :( Nu, bet jūs zināt, uz ko ir spējīga Sjūzena. Svilpotājam tas ir liels emocionāls pārdzīvojums, kas ir jānoskatās Maiklam, taču es netieku gudrs, vai Svilpotājs tiešām pārdzīvo vai arī tikai spēlē grandiozu aktierspēli. Parasti, ja par kādu personāžu ir lielas šaubas, ir vai nav melis, statistika rāda, ka viņš beigās tomēr IR melis, turklāt arī liels nelietis. Piemēram, Bens no seriāla Pazudušie (Lost). Lai nu kā tur arī nebūtu, izskatās, ka Maiklam bija par ko padomāt, pēdējā laikā viņš ir palicis ļoti sentimentāls. Un tā arī neparādīja, kas ir tajā slepenajā baltajā čemodānā.

Piecas minūtes pirms bēgšanas plāns ir šāds – visiem septiņiem kā rūķīšiem ir jāizlien cauri pa izrakto tuneli, kas, vai vai vai, beidzas tieši apsargātā teritorijā zem prožektoriem plus apkārt sargu torņi plus elektrificētais žogs plus nakts patruļa džungļos. Tāpēc Linkolnam ir jānolaupa vietējais autobuss (kurš nez kāpēc ganās netālu no Sonas cietuma piecos no rīta ar vismaz 5 pasažieriem) un tas jāietriec elektrības stabā – tad prožektori paliks bez gaismas. Tā kā Sonas inženieri šādu gadījumu ir paredzējuši un ir uzstādījuši rezerves ģeneratoru, Maiklam un Co ir 30 sekundes, lai izlīstu no alas, cauri sētas caurumam un iekšā mežā.

Gaidīsim nākamo pirmdienu! Tikmēr veseli divi videorullīši par notiekošo nākamajā sērijā.

1 komentārs:

  1. omg. omg.
    kāda spriedze.
    ātrāk 12 sēriju (party)

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!