24 aprīlis, 2008

Arī 4.sezonā klāt nāks jauni varoņi

Ir parādījusies pirmā informācija par notikumiem 4.sezonā - kā jau tas ir ierasts katrai jaunai sezonai, nākamajā sezonā seriālā parādīsies vismaz divi jauni galvenie varoņi. Maikla bandai (lai gan pagaidām izskatās, ka Maikls ir solo) pievienosies kaut kāds FIB aģents vai kaut kas tamlīdzīgs, vārdā Dons, kurš piedāvās reizi par visām reizēm tikt galā ar ļauno Kompāniju. Savukārt Kompānija no skapīša izvilks savu vislabāko algoto slepkavu vārdā Penrabs, kura mērķis acīmredzot būs klapēt nost tos, kas traucē Kompānijai, laikam jau arī Maiklu. Man gan nav īsti skaidrs, vai tagad te paliek vieta Grečenai - iespējams, ka pirmajā sērijā mēs varētu redzēt kāda galvenā varoņa nāvi. Un neaizmirstiet par Kelermanu...

Ko mēs vēl zinām - ceturtajai sezonai tiek plānotas 22 sērijas. Pirmajā sērijā ar flashback palīdzību tiks izskaidrots, kāpēc Sāras galva atrodas pareizajā vietā un ko viņa pārdzīvoja nolaupīšanas laikā. Seriāla producents Mets Olmsteds ir solījis, ka beidzot būs ilgi gaidītā Maikla un Sāras romance, yay!

P.S. Producenti joprojām nav atmetuši ideju par Prison Break: Cherry Hill spin-offu - izlaušanos no sieviešu cietuma, kura sižetu varētu kaut kā sasaistīt ar pašreizējo. Tiesa, seriāla ieplānotajai galvenajai varonei Mollijai, kuru es jau uzspēju saprecināt ar Maiklu, tagad būs jāmeklē cits kavalieris.

2 komentāri:

  1. Ilgi gaidita romance-WTF???
    ej nahuj želi kāda vel ilgi gaidītā romantika. esmu ļoti pārliecināts ka pb 4. sezona būs liels sūds un varbūt arī tizlajiem sīkajiem ok3moniem beidzot apriebsies.


    P.S. Nevaru sgauidit kad maikls izlauzisies no kada latvijas cietuma.

    AtbildētDzēst
  2. ew bet Killermanu tač nogalināja . Viņu pēc tiesassēdes veda uz cietumu, bet tad bija kaut kāds sastrēgums vai aibloķēts ceļš un viņš sāka skaitiit 5..4..3..2..1.. un ma''sinu atvēra kaut ka'di viiri melnā un ar kādām 10 lodēm visus nošāva :D mošk tie bija Killermana noliigti viiri, bet es šaubos, jo Killermans nodeva to kompāniju un arii tas ķīnietis lika viņu nogalināt.. Bet.. nu es nezinu :)

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!