20 augusts, 2008

Burn, Sona, burn!

Šodien es atradu nelielu info par notikumiem pirmajās divās sērijās "Scylla" un "Breaking and entering", kuru papildināju ar saviem komentāriem - cerams, ka viss izrādīsies pareizi. :)

Kad Maikls Losandželosā dzen pēdas Svilpotājam un Grečenai, lai atriebtu Sāras nāvi, viņš atklāj, ka Sāra tomēr ir dzīva. Maikls un Links atkalapvienojas ar bandu un saņem ļoti vilinošu piedāvājumu no kāda valdības aģenta, vārdā Dons Selfs. Aģenta piedāvājums - izrēķināties ar Kompāniju, vai arī visu bandu gaida cietums. Sonas cietums tiek nodedzināts līdz pamatiem, bet Saimnieks, Sukre un Beliks skaitās kā bezvēsts pazuduši. Bēgšanas laikā Saimnieks tiek pamests viens tuksnesī. Mahouns pārcieš satriecošu zaudējumu - spriežot pēc tā, ka viņa dēla Kamerona atveidotājs šo gadu laikā būs jau krietni paaudzies un lomai vairs neder, acīmredzot kaut kas ļauns būs atgadījies ar viņa dēlu.

Sērijās būs redzami šādi personāži: Maikls, Linkolns, Sāra, Sukre, Eldžejs, Mahouns un viņa sieva Pema, Beliks, Grečena, Dons Selfs, Sāras ģimenes draugs Brūss Benets, Kompānijas plikpaurainais boss, Vaijats, Svilpotājs, Sofija, Saimnieks un viņa draudzene-mūķene, protams, mistiskais Džeisons Līfs un vēl kaut kādi divi vārdi, par kuriem dzirdu pirmo reizi - Terēza un Takshorns.

Vēl varam apskatīties, kā seriāla varoņi pozē fotogrāfam - mēģiniet nu visus atpazīt! Foto aizņēmos no Spoiler TV:









































































4 komentāri:

  1. ko es varu teikt ... malacis ! :)

    AtbildētDzēst
  2. kape tu neliec seit janakos promo kas jau sen ka iznakusi???

    AtbildētDzēst
  3. Tāds īsti jauns ir bijis tikai viens, pārējie visi ir ļoti līdzīgi, kuros ir atrodams tikai viens vai divi jauni kadri. Šodien ielikšu jaunāko. :)

    AtbildētDzēst
  4. nabaga Mahouns.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!