20 novembris, 2008

Ģenerāļa aplauziens

Ir parādījušies vēl trīs klipiņi par notikumiem nākamajā sērijā, izbaudiet, kamēr vēl ir! Otrais klipiņš vispār ir zelta vērts. :D


16 comments:

  1. OMG Ka Generalis apravas ieraugot, ka Maiklam ir visas scylas :DDDD

    AtbildētDzēst
  2. pha, nu tie ''Suck it, general!'' bija vnk zelta vārdi. ;D

    AtbildētDzēst
  3. OMG, es vnk nevaru vairs sagaidit nakamo seriju! Tas nebus normali, ja reitingi stipri neies uz augshu!
    Bet gribu zinat jusu domas, par manu jautajumu. Ka jums liekas, kaa vini tiks ara no eekas? Vai Maiklam veiks operaciju tamdel, ka kilaa bus viens no karshu turetajiem (laikam taa krancha meita)?

    AtbildētDzēst
  4. Un ja Selfs nodos Akomandu, kaa vini izspruks...

    AtbildētDzēst
  5. Malacis arturchix, ka pamani video, kuri vēl nav redzēti līdz šim. Kautgan biju iegājis http://www.fox.com/prisonbreak/ un tur bija 1.no šiem video. Ganjau vēl kāds bija, tikai neskatijos, jo tur šausmīgi man raustas viņi.

    AtbildētDzēst
  6. Vai ta ir taisniba ka nakosaja serija sukre nogalinas mahoni????????

    AtbildētDzēst
  7. jaa, laikam būšu maldījies par to mega ieroci :DD parasta kaste, ko par darbstaciju sauc, ir tā scylla...varbūt tur ir iekšā visi US prezidenta atomraķešu kodi, vai atbilde uz to, kurš nogalināja kenediju, vai Rozvelas noslēpums:D..hmm

    AtbildētDzēst
  8. es vnk viena vieta lasiju 12 serijas aprakstu un tur bija rakstits Maikls tiksies aci pret aci ar savu lielako ienaidnieku Sara sanems gusta Lizu un beigas bija teikts citeju: "Sucre kill Mahone."

    AtbildētDzēst
  9. neee tikko gribeju iedot linku no wikipedijas kur to redzeju bet tur vairs nav tadi murgi raktiti taka tas bija kukads bulshit!!!

    AtbildētDzēst
  10. Uz Vikipēdiju pārlieku nevar paļauties. :)

    Jā, Sukres piebilde ir super!

    AtbildētDzēst
  11. Krancis pamatīgi aprāvās, kad Maikls izvilka atlikušās kartes:)

    AtbildētDzēst
  12. Arturchix - kā tev patīk šis domu gājiens: Tu saki, ka Selfs jau no sākuma sadarbojās ar Svilpotāju. Bet Svilpotājs taču jau bija dabūjis pircēju Scyllai - ķīnieti. Tātad viņam nerūpēja Kompānijas nogremdēšana, bet peļņa. Vai viņš būtu mānījis par to Selfu? tagad izskatās, ka nē un arī Selfs jau no paša sākuma to dara dēļ NAUDAS. Jo 14. serijas aprakstā redzam, ka viņš ar Gretčenu un ar Scylly kabatā dodas pie pircēja. Un 12. sērijā viņš visus nodod. Neticu, ka scenāristi izdomās piedēvēt to prāta aptumsumam....kaut kā tā....

    AtbildētDzēst
  13. Izklausās loģiski - domāju, ka tev ir taisnība. :)

    AtbildētDzēst
  14. Nu ko? Rītvakar jau rādīs pa FOX un tad pēc +/- 1 stundas varēsim skatīties.

    AtbildētDzēst
  15. Noskatijos 12. seriju, briesmigi laba, bet vai tiesham ar to ari beigsies si sezona ? 0.o

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!