11 novembris, 2008

Iepazīsimies – Skofīlda mamma!

Pirms es mazliet atskatos uz notikumiem 10.sērijā „The Legend”, izskatās, ka ir apstiprinājušās iepriekš uzpeldējušās baumas, ka Maikla Skofīlda māte tomēr ir dzīva! Lūk, ko raksta portāls „Entertainment Weekly”:

„Ketlīna Kvinlana ir parakstījusi līgumu par dalību seriālā Prison Break – viņai ir paredzēta otrā plāna loma kā mistiskai sievietei, kura sadarbojas ar Kompāniju un kurai ir pārsteidzoša saistība ar Maiklu. Viņa parādīsies vismaz četrās sērijās, sākot ar pēdējo sēriju pirms tradicionālā pārtraukuma 22.decembrī.”

Šķiet, ka nav jābūt ģēnijam, lai uzminētu, ka iet runa par Maikla māti. :D Tikmēr ir parādījusies vēl viena interesanta informācija, kas daudzus noteikti iepriecinās – mēs vēlreiz redzēsim Čārlzu Vestmorlendu (pazīstams arī kā D.B.Kūpers)! Nē, viņš pilnīgi noteikti nav dzīvs, vienkārši Maikls transa stāvoklī, kamēr dakteri operēs viņa briesmīgo smadzeņu audzēju, atradīs veidu, kā komunicēt ar visu laiku foršāko onku iekš Prison Break – nevaru vien sagaidīt! Rekur ir aktiera Mjūza Vatsona iespaidi par atgriešanos seriālā:

„Es ierados pie studijas vārtiem ap sešiem no rīta, stāvvietā novietoju savu auto...vienkārši nebija sajūtas, ka šis ir Prison Break. Ceļā uz Fox Studios es sev nepārtraukti atkārtoju...šis nav Prison Break. Kad iekārtojos savā treilerī, viņi man pajautāja, vai es vēlos brokastis...un es jau atkal nodomāju...šis nav Prison Break.

Tad es ieraudzīju Ventvortu un mēs apskāvāmies. Šis IR Prison Break! Es viņam teicu: „Ventvort, šāds Prison Break ir priekš memļakiem. Kur ir šī aukstā un drūmā depresija, kas bija Džolietā? [Džolietas cietumā tika filmēts Fox River cietums]. Kur ir visas šīs filmēšanas grūtības [šaurajās cietuma telpās]?

Visi pārējie todien filmējās kaut kur citur, tāpēc visu dienu filmēšanas starplaikos es ar Ventvortu pļāpāju un pārrunāju visu, kas bija noticis šo 3 gadu laikā, kopš tikāmies pēdējo reizi. Tas bija lieliski. Mēs mierīgi runājām par politiku un reliģiju. Šis miers runāt par jebkādu tēmu lika man atcerēties, cik ļoti man pietrūka mūsu sarunas...un Prison Break.

Tā bija ļoti gara un ļoti smaga filmēšanas diena...taču tā man beidzot lika sajust, ka es esmu atgriezies Prison Break.”

Šķiet, ka pilnai laimei vēl tikai pietrūkst Kelermana atgriešanās, kurš seriāla pēdējā sērijā varētu salaulāt Maiklu ar Sāru pie altāra. :P Taču atgriežamies pie 10.sērijas. Belikam tiek parādīts liels gods, jo viņu piemin ne tikai mūsu A-komanda, bet pat Saimnieks, kas mani tiešām pārsteidza. Saimnieka runa un emocijas „Gate Corporation” valdes locekļiem par kādu savu draugu vārdā Breds bija tiešām aizkustinoša, un skats ar mierīgo Beliku zārkā mani gandrīz vai saraudināja – palika žēl. :( Taču tā tam bija jābūt...R.I.P., Brad Belick.

Es tā arī neiebraucu, kā Maikls no pirksta izzīda vārdu Deivids Beikers, kuru viņiem vajagot atrast, jo viņš esot Scylla arhitekts, taču tagad pensionējies. Ar Beikeru tikās Mahouns, taču šo uzspēja nogrābt Kompānijas skapji. Izrādās, Kompānija nevar pārvietot Scylla nolasāmo mašīnu bez Beikera palīdzības, jo tā ir ne pa jokam nomīnēta ar visādiem brīnumiem. Tiesa, Mahouns no Beikera sievas dabūja kaut kādu papīriņu, uz kura uzrakstītās formulas visu palīdzēs izskaidrot, kā ielauzties pie Scylla mašīnas un palikt dzīviem.

Turpinot īstenot savu ielaušanos Scylla istabā, Sukre uzkāpj pat ļoti pamanāmai mīnai, kura pēc lieliem pārdzīvojumiem tomēr tiek deaktivizēta. Trišena jeb „Gate Corporation” seksīgā sekretāre izrādās esam Dona Selfa iefiltrēta aģente, taču Saimnieks to atšifrē. Maikls ar Sāru apmeklē dakteri, lai noskenētu smadzenes un varbūt pat veiktu ķirurģisku iejaukšanos, taču pēdējais izsauc policiju, tāpēc nekāda ārstēšana nesanāk.

Pirms ielaušanās Scylla istabā ir palicis tikai pēdējais šķērslis – pretī ir bieza siena, turklāt pati istaba ir labi nodrošināta ar viltīgām un šķietami nepārvaramām aizsardzības tehnoloģijām. Atgādināšu, ka 12.sērijas laikā Maiklam Scylla istabā būs randiņš ar ģenerāli Kranci...

Nākamā sērija nākamnedēļ, rekur video rullīši, tiesa, pagaidām visai čābīgā kvalitātē.

11 comments:

  1. Mans but soka :O

    AtbildētDzēst
  2. Runajot par ag. Hellemranu, iisti ari netika paradits, kaa vins tika novaakts... tas taa satarpcitu :) Bet to jau visi zin. Maikla maate? Hmm... Atkal kaartejais paversiens! Bet... ai... atkal tik daudz jautajumu rodas...

    AtbildētDzēst
  3. omg.
    beidzot notiks tas ko tik ilgi gaidījām.
    mm SPRIEDZE

    AtbildētDzēst
  4. Nūū.. nezinu, mātes parādīšanās ir tikai tāpēc lai nebūtu Maiklam jāmirst, kā to itkā izdarīja viņa māte.

    AtbildētDzēst
  5. super kolosāli. :)

    AtbildētDzēst
  6. nu jau sāk akal vilkt garumā to ielaušanas...plus vēl internetā ir atrodami nelieli ieskati jau 4 sērijas uz priekšu....paliek neinteresanti

    AtbildētDzēst
  7. Iemet lūdzu linku, uzmetīšu aci. ;)

    AtbildētDzēst
  8. pirmais labs vid grecena mm

    AtbildētDzēst
  9. nu links, piemēram par 14. sēriju

    http://www.tv.com/prison-break/just-business/episode/1233186/summary.html?tag=top_episodes;title;0

    kaut gan nekas ļoti jauns jau nav, Arturchix ir izošņājis pat vēl tālāk, līdz Maikla mammai un D.B. Kuuperam....

    AtbildētDzēst
  10. Es biju domājis, ka iet runa par video ieskatiem. :) Jā, ir pieejamas oficiālas anotācijas par aptuveniem notikumiem vismaz pāris sērijas uz priekšu. Izskatās, ka Selfam aizvērsies širmis un viņš būs finansiāli ieinteresēts Scyllu pārdot.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!