01 aprīlis, 2009

Vēl vairāki pārsteigumi

Kas to būtu domājis – izrādās, pēdējās sērijās parādīsies ne tikai Kelermans un Simtnieks, bet vesela aktieru plejāde, par kuriem mēs jau bijām aizmirsuši!

„Nogalinot vairākus personāžus pirmajā un otrajā sezonā, mēs mazliet aizrāvāmies,” teic Izlaušanās producents Mets Olmsteds. „Šobrīd seriālā pietrūkst augsti kvalificētu aktieru un personāžu, kuriem var just līdzi, Selfs man personīgi krīt uz nerviem, tāpēc nolēmām izmantot pārbaudītu metodi, kas ar Sāru nostrādāja,” tā M.Olmsteds. Šeit nāk pirmais pārsteigums – jau 17. sērijā atgriezīsies neviens cits kā Veronika! „Ja mums izdevās pārliecināt skatītājus, ka kastē atradās ne-Sāras galva, tad domāju, ka izdosies arī šoreiz,” apņēmības pilns ir seriāla producents. Manā rīcībā neoficiāla informācija liecina, ka scenāristi Veronikas izdzīvošanu plāno izskaidrot ar faktu, ka neviens galu galā nepārbaudīja viņas pulsu, kas viņiem šķiet ticams paskaidrojums. Nezinu, kā jūs, bet es uz šāda āķa neuzķertos...

Taču pārsteigumi ar to nebeidzas – pēc vairāku mēnešu ilgām baumām savu dalību seriālā ir apstiprinājis Peters Stormare jeb Džons Abrucī, ar kuru personīgi izdevās sazināties šī bloga autoram! „Es atgriežos! Protams, neizreklamējiet to pārlieku plaši, jo līguma nosacījumi man vēl neatļauj to izpaust publiski, taču ko tur slēpt – izrādās, Džonam Abrucī ir dvīņu brālis,” man atrakstīja aktieris. Kamēr manā galvā formulējās doma, kas tas ir par sviestu, viņš uzreiz piebilda: „Izlaušanās scenāristi ir vienkārši ģēniji – saprotams, visiem patika Abrucī un, godīgi sakot, viņi pamatīgi pāršāva pār strīpu, viņu nogalinot. Taču dvīņu brāļu būšana visu izskaidro – es varēju mierīgi izmantot atvaļinājumu kopš otrās sezonas sākuma un atgriezties uz 4. sezonas pēdējām sērijām, lai piedalīties skrējienā pēc Scylla.”

Vēlmi atgriezties seriālā ir izteicis arī Leins Garisons, kurš seriālā atēloja Tvīneru. Lai arī aktieris šobrīd izcieš reālu cietumsodu, viņš to uzskata par fantastisku priekšrocību, jo seriālu varētu uzņemt turpat uz vietas.

Šis bija tikai 1. aprīļa joks. :P

9 komentāri:

  1. arturchix, šī ir patiesība, vai Tu pats to ar tiem aktieriem izdomāji? :D
    Kā apmuļķot 1. Aprīlī. :D
    Par Veroniku runājot, viņu tak sagrieza un iznesa maisos ārā, un Tvīneru arī tak skaidri nošāva..
    Drīz jau PB is back. :))

    AtbildētDzēst
  2. Tagad, kad tu tā saki, es pats vairs īsti nezinu - varbūt, ka nosapņoju. :)

    AtbildētDzēst
  3. sagrieza ???? omg ja tiesam, tad kautko esmu palaidis garam

    AtbildētDzēst
  4. Ja es arī neesmu nosapņojis, tad jā - sagrieza viņu.
    Es tak nekļūdos arturchix vai ne? ;)

    AtbildētDzēst
  5. Dzhavaharlars02 aprīlis, 2009

    Eu, vislabākais taču būtu, ja scenāristi pēdējā sērijā izdomās, ka Saimniekam roka īstenībā nebija nocirsta :D

    AtbildētDzēst
  6. Šo komentāru ir noņēmis autors.

    AtbildētDzēst
  7. Ha, ha, nedēļu pēc 1. aprīļa mani beidzot piemeklēja gaumīgs 1. aprīļa joks. Kamēr neizlasīju līdz Abruci es visam noticēju...

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!