15 augusts, 2007

Ieskats trešajā sezonā

Ir grūti pateikt, vai uz šo avotu var paļauties, taču tas par trešo sezonu raksta interesantas lietas, kuras ir apkopojis no dažādiem citiem avotiem.

  • Seriāla producents Pols Šerings Hollywood Reporter ir ieminējies, ka viens no brāļiem, Maikls vai Linkolns, varētu nenodzīvot ilgāk par pāris pirmajām trešās sezonas sērijām. Ja tam var ticēt, un ņemot vērā, ka Maikls praktiski ir šī seriāla dvēsele, tālākais ir divi plus divi...
  • Šerings ir arī izteicies, ka Sonas cietums ir pilnīgs pretstats Fox River cietumam. Uzturējies šajā cietumā vien pāris minūtes , Maikls burtiski alks pēc miera un drošības, kas bija Fox River cietumā.
  • Seriālā parādīsies vairāki jauni galvenie varoņi, to starpā Svilpotājs (Whistler) ar draudzeni Sofiju. Kopš pēdējās ieslodzīto sacelšanās cietumā sargu nav, un to pārvalda ieslodzīts Panamas narkobarons Lečero (Lechero - Izvirtulis?), kuram ir labāki dzīves apstākļi par pārējiem. Pie galvenajiem varoņiem tiek pieskaitīta arī mistiska Kompānijas darbiniece Betija Krokere, kura pirmajā sērijā satiksies ar Linkolnu.
  • Seriālā parādīsies tādi jauni personāži kā pulkvedis Eskamilla, kapteinis Hurtado, ieslodzītie sešpadsmit gadīgs panamiešu puika Makgreidijs, Samijs, Endrjū Ross, transseksuālis Stešs un Pasaule (World), kurš pirmajā sērijā apsūdz Maiklu narkotiku zādzībā.
  • Sonas cietumā būs arī Beliks, kurš ir sadraudzējies ar kādu ieslodzīto Sapo, abi ir autsaideri un pārējie ieslodzītie par viņiem ņirgājas. Turpat ir arī Mahouns un Saimnieks, kurš tagad skaitās Lečero bandas loceklis.
  • Sāra un Eldžejs tiks nolaupīti.
  • Maiklam parādīsies konkurente, kura ir spējīga izgudrot tik pat ģeniālus plānus, kā Maikls.
  • Visticamākais, Simtnieks trešajā sezonā neparādīsies - acīmredzot viņš būs vienīgais, kuram izbēgšana no Fox River cietuma beidzās laimīgi.
Informācijas avots

7 komentāri:

  1. varbūt varētu beigt to sviestu ar vārdu/uzvārdu tulkošanu?

    AtbildētDzēst
  2. Tu esi apbrīnojams..:) man patiik šī lapa u iegriežos šeit katru dienu, lai las'tu visu atkal un atkal..:)

    Man kā meieteni patiktu ja būtu wentworta wallpapīri..:)

    thx par foršo lapu.. ;):*

    AtbildētDzēst
  3. viss bumbās ar šo lapiņu. ;D
    amm.,paldies autoram.

    AtbildētDzēst
  4. man arii nepatik tie svilpotaji , saminieki utt
    lapa ir laba, malacis :)
    kas ir wentworts? :D

    AtbildētDzēst
  5. Paldies autoram par sho maajaslapu, taa ir ideaala, es sheit ienaaku gandriiz katru dienu un lasu visu atkal un atkal... Man skiet ka es esmu vislielaakais Izlausanas fans... Es esmu kaa apseests ar Izlausanos, es vienu seeriju varu skatiities vairaakas reizes peec kaartas...

    AtbildētDzēst
  6. sry ja es ko nesapratu, bet kurš ir simtnieks?! (rakstīts pēdējā rindkopā)...
    mājas lapa tiešām laba... un jā cilvēku vārdus labāk netulkot ;)...

    AtbildētDzēst
  7. Te viss ir izgudroc manj ir 3. zezōna un vinji visi tajā ir!!!

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!