16 oktobris, 2007

Access all areas

Man ir tādas aizdomas, ka ar to 36 sekunžu klipiņu par sagaidāmajiem notikumiem trešās sezonas piektajā sērijā "Interference" būs par maz, lai remdētu izsalkumu pēc jaunas Izlaušanās sērijas, tāpēc iesaku vismaz noskatīties speciālu, gandrīz pusstundu garu trešās sezonas pielikumu "Access all areas", kas tika rādīts TV kanālā SkyOne. Video ir sadalīts trīs daļās, kurā ir apkopoti notikumi trešās sezonas pirmajās sērijās, kā arī ir ieskats filmēšanās aizkulisēs un intervijas ar aktieriem. Yay!



P.S. Es tikai piebildīšu, ka viens teikums iekš video ir izrauts no konteksta. Dominiks Persels, kurš attēlo Linkolnu, saka "...Sara dies, LJ dies and possibly Michael". Šokējoši, vai ne? Pilnais teikums ir "IF Michael don`t break out Whistler, Sara dies, LJ dies and possibly Michael". Phew!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!