02 oktobris, 2007

Noslēgusies aptauja par populārākajiem personāžiem

Divas nedēļas ir aizlidojušas vēja spārniem, un beidzot ir noslēgusies arī kārtējā aptauja, kurai es šoreiz biju uzlicis divas nedēļas, taču laikam jau bija mazliet par ilgu.

Lai nu kā, aptaujā pārliecinoši populārākais izrādījās seriāla galvenais varonis Maikls Skofīlds ar 37 balsīm no 45 (82%). Vienu brīdi izskatījās, ka Maikls aptauju pabeigs ar 100% rezultātu, taču tomēr ne. Otrajā vietā diezgan pārliecinoši ir ierindojusies Sāra Tankredi ar 23 balsīm (51%), tālāk Linkolns Barouzs ar 19 balsīm (42%) un Fernando Sukre ar 14 balsīm (31%).

Rezultāti nav pārsteidzoši, taču manuprāt daudz kas varētu mainīties pēc otrās sezonas. Piemēram, Kelermanu mēs tā pa īstam iepazīstam tikai otrajā sezonā, arī Mahouns parādās tikai otrajā sezonā, tātad par viņu balsoja tie, kuri jau ir redzējuši otro sezonu, taču atzīšos, ka arī es par Mahounu nobalsoju. Manuprāt, aktieris Viljams Fihtners, kurš attēlo Mahounu, ir paveicis fantastisku darbu, taču tie, kuri to vēl nezina, varēs to noskaidrot TV3. :) Tūlīt būs jauna aptauja par TV3 otrās sezonas pirmizrādi. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!