21 februāris, 2008

Būt vai nebūt 4.sezonai?

Tagad, kad 3.sezona oficiāli ir noslēgusies, paliek jautājums - vai seriālam būs turpinājums? Pazīstamais ASV televīzijas industrijas žurnālists Maikls Osiello (Michael Ausiello), kas Amerikas mērogā ir kaut kas līdzīgs latviešu kino apskatniekam Normundam Naumanim, sākotnēji bija pārliecināts, ka seriāls jau ir noslēdzies. Lūk, kas viņam bija sakāms vēl 13.februārī.

Maikls Osiello: Manas domas? Izlaušanās seriāls kā tāds ir beidzies un nākamajā sezonā to aizvietos spin-off seriāls "par sievieti cietumā" [Prison Break: Cherry Hill], pie kura Fox šobrīd strādā. Taču tās ir tikai manas domas.
Taču ar to viss vēl nebeidzās. 16.februārī viens no seriāla scenāristiem Niks Santora vienā no Izlaušanās fanu forumiem uzrakstīja šādu komentāru:
Niks Santora: Jūsu zināšanai, ceturtā sezona oficiāli vēl nav "paņemta". Bet mūsu nākamā sezona NEKAD netiek "paņemta" tik agri gada sākumā, tāpēc tas neko nenozīmē. Es Osiello nepiekrītu. Es ticu, ka seriālam būs arī 4.sezona. Es to nevaru garantēt. Es vienkārši jūtu, ka tā notiks. Tāpēc neuztraucieties par dažādām reportieru baumām...ja seriāls tiešām tiks pārtraukts, tiklīdz es zināšu, es jums pateikšu. Taču kā jau es teicu, es neticu, ka tā notiks. Viss būs OK.
Pagāja trīs dienas un 20.februārī kāds SpoilerTV žurnālists publicēja šādu komentāru:
SpoilerTV: Es tikko dzirdēju no pāris saviem kontaktiem iekš Fox, kuri saka, ka 4.sezona izskatās ļoti reāli. Turam īkšķus!
Ilgi nebija jāgaida, līdz šajā sakarā savs sakāmais bija arī Maiklam Osiello:
Maikls Osiello: Man par lielu pārsteigumu, es dzirdēju, ka vienošanās par 4.sezonu praktiski jau ir noslēgta. Ej nu saproti.
Visbeidzot, es atradu arī šādu video klipiņu ar komentāru par nākamo sezonu:

10 comments:

  1. 200 % 4.sezona buus :)

    AtbildētDzēst
  2. arturchix
    paldies tev par šitajiem apskatiem un info. Man tie ļoti patīk.
    Es kaut kad sen dzirdēju, ka scenārijs ir gatavs jau 5 sezonām. Tad kur problēma....
    Gaidam un ceram

    AtbildētDzēst
  3. Prieks dzirdēt! Par scenāriju 5 vai 6 sezonām - arī es esmu par to dzirdējis, taču man domāt, ka tā bija tikai tāda pīle. Seriāla producentam nesen esot iešāvusies prātā ģeniāla ideja 4.sezonas sižetam - nez vai viņš ir aizdomājies arī līdz 5.vai 6.sezonai.

    Seriāls turpināsies, kamēr būs labi reitingi. Trešajā sezonā reitingi ir kritušies par ~10%, taču nekas traģisks tas nav - visi seriāli ar laiku sāk zaudēt savas pozīcijas.

    AtbildētDzēst
  4. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=67569296


    dominika purcela myspace, un te vel it ka iet laiks, pec cik ilga laika izies jaunaa sezona .. bet sanaak vesels gads :(

    AtbildētDzēst
  5. Es paskatījos viņa profilu un tajā var redzēt, ka viņš pēdējo reizi ielogojies 2006.gadā, tā ka es šaubos, ka counteris skaita līdz 4.sezonai. :)

    AtbildētDzēst
  6. paldies artu4ix ;)
    man patīk ka vismaz kāds ko dara ;) intresanti palasīt ;)

    AtbildētDzēst
  7. 4 sezonā būs 99 % .. janvāra sākumā jābūt, t'bija kkur raxtīc.. 100% man liekas ka būs, jo tā vnk nevar beigties, ka viņš nenoķēra to veceni.. ja jau iekāpa mašīnā un aizbrauca, tad tā vnk nevar beigties :P
    4 sezonā viņš vajās viņu

    AtbildētDzēst
  8. VARU VISUS NOMIERINAAT ESMU NOSKATIJUSIES 4SEZONU UN TAAPEEC VINJA BUUS JUUS VINJU VARAT NOSKATĪITIES -->www.intv.lv irakstot prison break 4!

    AtbildētDzēst
  9. Vajaga taču 4. sezonu un vaig ar tiem pašiem aktieriem! Mān tāāā'tagat iepatikās! Nu vaig(manas domas)

    AtbildētDzēst
  10. cik tad serijas bija tai 3shajai sezonai? 8 vai cik tur? kas ar 4turto sezonu ir iznaakusi vai nav?

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!