07 jūnijs, 2008

Jaunas bildes!

Šobrīd Izlaušanās 4.sezonas filmēšana iet pilnā sparā, tāpēc aizvien biežāk sāk parādīties aizvien jauni foto ar galvenajiem varoņiem uzņemšanas laukumā.


























































Izskatās, ka Maikls sev zināmu iemeslu dēļ tēlo viesmīli, bet Mahouns šoferi. Tas nepazīstamais uzvalks pie auto ir FIB aģents Dons (aktieris Maikls Rapaports), kurš tā kā taisās palīdzēt lielajam septiņniekam (Maikls, Linkolns, Sukre, Sāra, Mahouns, Beliks un Saimnieks). Ir arī zināms, kas tēlos elitāro Kompānijas slepkavas Penrabu (tagad jau pārsauktu par Wyatt, varbūt būs Wyatt Penrab?). Tas ir aktieris Kress Viljamss - viņa uzdevums būs lielo septiņnieku apturēt. Es mazliet pagooglēju un atklāju, viņš izskatās šādi:










Vēl arī ir zināms, ka otro sēriju saukts "Breaking and entering", bet trešo - "Shut down". Kā jau rakstīju iepriekš, pirmo sēriju sauks "Scylla".

Uzmanību! Pirmās sērijas pirmizrāde ir pārcelta vienu nedēļu vēlāk - uz 1.septembri. Izlabošu skaitītāju. :P

2 komentāri:

  1. nav labi taa maldinat par pirmaas serijas saakumu...

    AtbildētDzēst
  2. Nu tad vienreiz saki skaidri un gaiši pasaki, par ko tieši es maldinu. Vēlreiz šādi tukši komentāri no tavas puses un tie tiks dzēsti automātiski.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!