01 oktobris, 2007

Cik ilgā laikā tika uztetovēts Maikla tetovējums?

Atbilde – 112 stundās! :D Vismaz tā uzskata TV3, jo viņi ir papildinājuši anglisko tulkojumu – angļu valodā man izklausījās, ka tetovējuma izveidei vajadzēja aptuveni 100 stundas. Tā bija viena no dažām nejēdzībām, ko es pamanīju Izlaušanās otrās sezonas pirmajā sērijā šodien TV3. Lai arī mani mazliet kaitināja, ka ļoti bieži latviskais teksts tika norunāts par ātru, kopumā nebija tik slikti. Jūsu domas?

6 komentāri:

  1. MAn vienmeer ir riebies kaa vinji paartulko seriaalus un filmas..orginaalvaloda skan 10x labaak..bet nu es jeu neko maiiit tur nevaru!!!
    Bet pa tv6 Pb 2 sezonu radaa angliski takaa labaak skatiities tur :)

    AtbildētDzēst
  2. Es sākumā biju uzrakstījis vēl niknākas pārdomas, taču sērijas otrajā pusē ierunātāji jau bija daudz maz iesiluši, ka apžēlojos. :P

    Nja, TV6 man diemžēl nerāda. Toties man ir pirmās sezonas DVD paka. :D

    AtbildētDzēst
  3. nu veinalga man galiigi nepatiikkaa lv ierunaa filmas :D!!! es biju stulba ka polija nenopirku pb pirmo sezonu!! diez vai latvijaa vareeshu kaut kur dabt tik leeti!!! Kaa tev 3 seerija patika :P....jeibogu tik interesanti :D

    AtbildētDzēst
  4. Latvijā filmas un seriālus tiešām ierunā diezgan pavirši - es gandrīz vai labāk dotu priekšroku oriģinālvalodai ar latviešu subtitriem. Līdzīgi ir Somijā - pārsvarā viņi nevienai ārzemju filmai neliek virsū savus vervelējumus. Savādāk ir Vācijā, kur filmas tiek kvalitatīvi ierunātas vācu valodā, angļu valodu vispār noņemot nost, bez subtitriem.

    Man liekas, ka pirmās sezonas DVD paku vēl kaut kur Latvijā var nopirkt, par kādiem 15 Ls - vajag pameklēt. Apskatu par 3.sezonas 3.sēriju uzrakstīšu rīt. :)

    AtbildētDzēst
  5. Ar taam valoodaam ta ir..man patiik ka arii igaunjiem var teikt vias filmas raada orginaalvalodaas un neliek visrsuu stulbos tulkojmus!

    Es polijaa redzeeju pirmo sezonu par kaadiem 5 ls tikai un muklje nenopirku :P!!! 3 seerija bija graujosha,it iipashi pedeejie kadri :)

    AtbildētDzēst
  6. 1.sezonas paku var atrast Rīgā, Origo centrā, veikalā Vidioplanēta. Es tur nopirku, bet vakar redzēju, ka viņiem ir vēl.

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!