09 oktobris, 2007

R.I.P. Sāra Tankredi :(

Ģeniālie seriāla producenti ir atraduši oriģinālu veidu, kā no seriāla izsvītrot Sāru Tankredi. :((( Ja kādam rodas jautājumi, kādā veidā, izlasiet iepriekšējās sērijas apraksta beigas...

Viņa bija viens no no maniem mīļākajiem Izlaušanās personāžiem un līdz ar viņas tagad nu jau oficiālo izstāšanos no seriāla rodas tāda sajūta, ka mēs tikām vazāti aiz deguna divas sezonas, spekulējot par Maikls+Sāra, lai saņemtu šādu nožēlojamu atrisinājumu? Jā, sižetiski tas varbūt ir interesanti, baigā emociju gamma un drūmais sižetisks pavērsiens, taču šādi to pasniegt ir vienkārši pazemojoši, un daudzi fani pasaulē jau ir sākuši masu grautiņus internetā, protestējot pret šādu rīcību.

Oficiāls producenta komentārs:

Did you ever stop to consider that this might be a slap in the face to fans who had invested two years in the Michael-Sara relationship?
Olmstead: We took everything into consideration. Our initial idea was to have [Sarah/Sara appear in] the first 13 episodes, so she and Michael could have a proper goodbye. There were going to be some really emotional scenes where he tried to save her from dying, but she ultimately passed. So then we whittled it down to 11 episodes, then 10 episodes, then nine episodes, then four episodes…. Then we suggested flying to her — she was pregnant [at the time] and living in a remote part of Canada — and bringing a camera crew to her house, but that wasn't accepted. We then whittled it down to just a phone conversation, and that was turned down, too. We were really looking forward to paying off that relationship. But [when] it became evident that that wasn't going to happen, we made lemonade out of a lemon.


Ceturtā sērija bija interesanta (jā, es te tagad murgoju par trešo sezonu), taču ar šādu notikuma pavērsienu šo to laikam palaidu garām. Maikls apvienojas vienā komandā ar Mahounu, Svilpotāju un Beliku un sāk izstrādāt bēgšanas plānu, par cietumsargu palīgu sāk strādāt neviens cits kā Sukre. Es gribu redzēt pienācīgu izrēķināšanos ar Sjūzenu, tūlīt.

P.S. Noskatieties, kas par to ir sakāms seriāla galvenajiem varoņiem:

3 komentāri:

  1. KĀ VIŅI VARĒJA?!

    Kaut tas seriāls aizietu pa burbuli, lidz 6. sērijai! Jo 6. vnk maikls uzzinaas par saaru!

    Ieniistu Fox.
    Pat nebija pienacigas atvadisanas no Saras. ;( ;( ;(

    AtbildētDzēst
  2. Jā, kad Maikls uzzinās, ka Linkolns viņam tādu nebūtisku faktu ir noklusējis, gan jau sados pa galvu. :P Kaut kur lasīju, ka abu brāļu starpā valdīs baigais saspīlējums, trīs reizes miniet, kas tam būs par iemeslu. ;)

    AtbildētDzēst
  3. sarai ir japaliek!bez saras vairs nebus interesanti

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!