30 augusts, 2007

Trešās sezonas personāžu foto

Beidzot mēs varam tuvplānā apskatīties uz gandrīz visiem Izlaušanās trešās sezonas galvenajiem varoņiem, kuri pozē fotogrāfam. Diemžēl izņemot Sāru Tankredi. Klikšķiniet uz bildēm, lai tās apskatītu lielākā rezolūcijā.



































































Izskatās, ka Linkolns diemžēl jau atkal nevarēs lepoties ar kārtīgu matu cirtu - lūk, ko par to saka pats aktieris:

TV.com: You made one of the ultimate sacrifices an actor has to make. For the role of Lincoln Burrows, you shaved your head. Is that going to stick around?

Dominic Purcell: I don't know, man. F***, I'm done with the shaved head. I think we're up to episode five now. Episode 10, I start growing it back. So, I'm looking forward to that. No more bald head.

Iespējams, ka atrodoties brīvībā mati ataug ātrāk, taču vēršu jūsu uzmanību uz faktu, ka Linkolns acīmredzot tomēr nodzīvos ilgāk par pāris pirmajām sērijām. Visu interviju variet izlasīt šeit, bet savu viedokli par Linkolna matu ideālo garumu jūs variet paust jaunajā aptaujā. :P

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!