09 septembris, 2007

Vai Sāra trešajā sezonā neatgriezīsies?

TV Guide redaktors Michael Ausiello savā blogā informē, ka Sāra Tankredi, kuru attēlo aktrise Sarah Wayne Callies, seriāla trešajā sezonā neatgriezīsies, lai gan viņas menedžeris jau labu laiku centies visus pārliecināt, ka aktrise pilnīgi noteikti atgriezīsies. Šobrīd nav informācijas, kas šādam negaidītam notikumu pavērsienam ir par iemeslu, vien ir zināms, ka aktrisei pirms pāris mēnešiem piedzima pirmais bērns.

Un varbūt tomēr? Šis nebūtu pirmais gadījums, kad aktieris it kā atsakās no lomas seriāla turpinājumā vai seriāla producenti sižetā izdara attiecīgas izmaiņas, kurā aktierim vairs nav vietas, fani protestē un dedzina automašīnas, līdz beigās aktieris atgriežas. Mēs arī neesam dzirdējuši galavārdu no Izlaušanās producentiem, kuri šobrīd noteikti dara visu, lai trešajā sezonā būtu arī Sāra.

Tikmēr internetā kāds jau ir palaidis "pīli" par izmaiņām trešās sezonas sižetā - Maikls cietumā saņems sūtījuma paciņu, kuras saturs būs ļoti līdzīgs tam, ko varēja redzēt filmā "Septiņi" (galvenajās lomās - Breds Pits un Morgans Frīmens). Ļoti ceru, ka tā nav...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!