07 novembris, 2007

Leinam Garisonam tiek piespriests reāls cietumsods

Kā es jau rakstīju iepriekš, Leins Garisons, kurš Izlaušanās seriālā attēlo Deividu Apolski jeb Tvīneru, 2006.gada decembrī alkohola reibumā izraisīja autoavāriju, kurā bojā gāja viens no nepilngadīgajiem pasažieriem. Lai arī paklīda runas, ka Garisons varētu tikt cauri sveikā, pagājušā nedēļā tiesa Garisonam tomēr piesprieda reālu cietumsodu – 40 mēneši jeb 3 gadi un 4 mēneši. Garisons savu vainu ir pilnībā atzinis. Ņemot vērā Kalifornijas likumus, ja Leins cietumā labi uzvedīsies, viņš var tikt priekšlaicīgi atbrīvots 2009.gada februārī. Ņemot vērā negadījuma apstākļus, spriedums ir diezgan maigs, taču tiesnesis uzskatīja, ka galvenais ir fakts, ka Garisons nožēlo nodarīto un vairāk par 40 mēnešiem piespriest nav nepieciešams, lai arī pēc likuma par šādu nodarījumu var piespriest septiņus gadus cietumā.

2 komentāri:

  1. vismaz labaak kaa seriaalaa- tur vinju vispaar mahone noshaava :)

    AtbildētDzēst
  2. normalas aktiris

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!