06 decembris, 2007

Ielaušanās!

Es lasu TVNET un priecājos!

Kāda sieviete agri svētdienas rītā ielavījusies Stenfordhilas atvērtā tipa cietumā Kentā pie sava vīra, ziņo laikraksts "The Sun". Viss būtu beidzies labi - sieviete cietumā patiešām iekļuva un satikās ar savu vīru, tomēr problēmas radās, kad viņa cietumu mēģināja atstāt un viņu pieķēra sargs.

"Viņa cietumā iekļuva, pārkāpjot pāri žogam, viņas vīrs viņu gaidīja otrā pusē un aizveda uz kameru padraiskoties. Drīz pēc tam viņa devās prom. To zināja tikai daži. Kad viņa grasījās cietumu pamest, viņu pamanīja," laikrakstam stāsta kāds anonīms avots. Sargi sievieti pamanīja, jo viņa uz pārējo fona esot ļoti izcēlusies. "Viņa izcēlās, jo bija vienīgā sieviete vīriešu cietumā," stāsta informators.

Cietuma pārstāvji savos komentāros bija skopāki. "Stenfordhilas atvērtā tipa cietumā tika atklāta nepiederoša persona. Iebrucēju aizturēja mūsu darbinieks. Cietumnieks atgriezts stingras uzraudzības cietumā. Policija sākusi izmeklēšanu," informēja cietuma pārstāvis.

Kentas policija ziņo, ka sieviete tikusi aizturēta aizdomās par ļaunprātīgu ielaušanos un vēlāk atbrīvota.

Pagaidām nav zināms, vai sieviete būs apņēmības pilna iekļūt arī stingrāka režīma cietumā, kur nonācis viņas vīrs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!