14 janvāris, 2009

Pilnīgi oficiāli - ceturtā sezona ir pēdējā

Visām labajām lietām reiz pienāk beigas, un „Prison Break” nav izņēmums – vakar TV kompānija FOX, kas uzņem seriālu, paziņoja, ka seriāls noslēgsies ar 4. sezonu.

„Entertainment Weekly” portālam stāstīja seriāla galvenais producents Mets Olmsteds, seriālam 5. sezonas nebūs, jo sižetiski „vienkārši nebija, kur iet tālāk”. Viņš arī piebilda, ka nav gribējis, ka seriāls paliek par seriāla parodiju, taču faniem tiks sarūpēts pienācīgs fināls.

Kad Izlaušanās 17. aprīlī atgriezīsies TV ekrānos ar sešām sērijām, Maikls un Links beidzot varēs atvilkt elpu un beigt nepārtraukti atskatīties pār plecu…taču par lielu cenu. Kā saka Olmsteds, bojā aizies vēl vairāki varoņi, taču neatklāj, kuri tieši.

Joprojām paliek atklāts jautājums, kas notiek ar tām divām papildsērijām, ko FOX pasūtīja vēl pagājušā gada beigās, tādējādi 22. sērija var neizrādīties noslēdzošā. Seriāla producenti esot uzņēmuši papildus segmentus, kas „varētu skart pāris citas sižeta līnijas un nostrādāt kā atsevišķa filma”. Tikmēr cits seriāla producents Dans Parouzs ir izteicies, ka viņam patiktu seriāls par sieviešu cietumu. „Tas būtu kā jauns sākums – ja ne mums, tad kādam citam”, tā Parouzs.

Es producentiem varu tikai piekrist un novēlu sākt strādāt pie „Prison Break: Cherry Hill”, kurā galvenajā lomā varētu būt Grečena.

8 komentāri:

  1. Paldies par info... tikai jautājums, kuri tie varētu būt (bojā gājušie) cerams, ka ne paši galvenie varoņi??? Maikls vienā intervijā bij teicis, ka viņu prāt (Maiklam), būtu jāaiziet, jo nespētu dzīvot ar smaidu uz lūpām, jo tik daudz ir gājuši bojā viņa vainas dēļ!!! Bet tai pat laikā teicis, ka nezin, ko lems producenti!!! Es ceru, ka nebūs tādas BEIGAS, jo atkārtot tādu seriālu skatīties nebūtu interesanti (ja zin, ka beigas ir sliktas)!!!

    AtbildētDzēst
  2. Beidzot!!!!! Es saku, beidzot, vienas lietas dēļ - nu nav normālas visas šitās pauzes vairāku mēnešu garumā. Pasakiet, ka jūs tgad nejustos daudz laimīgāks, ja seriāls jau būtu beidzies? Es notiekti. Tagad tā vietā katru dienu domā, kad beidzot pienāks aprīlis...nu nav laba sajūta, it nemaz...reāli es jūtos tā, it kā mani kāds garīgi mocītu. 4 sezonas ar tādu mocīšanos pietiek, nekādu 5. sezonu///

    AtbildētDzēst
  3. prieks dzirdeet, ka shii sezona ir nosleedzoshaa, lielaa respekta deelj!

    AtbildētDzēst
  4. tātad sanāk, ka 17 sērija būs tikai aprīlī?????? tas nav godīgi..... :((

    AtbildētDzēst
  5. tur taču aprakstā ir teikts, ka Maikls ar Linkolnu būs brīvi un viņiem nevajadzēs atskatīties pār plecu.

    pēc tā jau var saprast, ka maikls nemirs.

    itkā jau žēl, ka seriāls beigsies, bet reāli seriāla nosaukums vairs neatbilst sižetam un tas vairs nav interesanti. no diviem cietumiem Maikls jau ir ticis ārā, ar to tā kā pietiktu,

    AtbildētDzēst
  6. lails,
    tas ka Maikls ir brīvs, nebūt nozīmē to, ka viņš izdzīvos. Notikt jau var visādas lietas, tas kā Maikls ilgi muka, un viņu noķēra pie taksofona, bija absurds, taču pierādījums tam, ka notikt var jebkas.

    AtbildētDzēst
  7. Maikls ies boja,glabjot Saru no sieviesu cietuma..

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!