09 maijs, 2009

Kovboji un indiāņi

Šoreiz apraksts varbūt būs, taču tikmēr varam padalīties savos iespaidos par 20. sēriju. Šī manuprāt bija laba un klasiska sērija, vienīgi man mazliet nepatīk, cik brīžiem naivi gan ir scenāristi. Izrādās, ja nošauj Indijas premjera dēlu, premjers aiz aklām dusmām vienpersoniski var pieņemt lēmumu iegādāties tehnoloģijas, ar kuru palīdzību varētu uzmet atombumbas Ķīnai, kā arī paļaujas, ka Kristīna turēs savu goda vārdu un Scylla tiešām iedos. Vai jums uznāca smiekli? Man nē.

Man Linka aizvien vairāk paliek žēl - ko var darīt, ka daba nav viņu apveltījusi ar īpaši daudz pelēkajām šūniņām. Es tiešām ceru, ka viņš beigu beigās izdzīvos un sāks jaunu dzīvi. Taču scēna bankā bija vienkārši zelta vērta! :D

Rekur reklāmas rullītis, nākamnedēļ seriāla fināls, Kelermans, Simtnieks, Sukre un pārējie!

13 comments:

  1. aizraujosa epizode, un beigas vienkārši šokējošas :)

    AtbildētDzēst
  2. Maiklam tagad reāli stūlba situācija.. Kuram atdot scilly. Sērija laba! Beigas izskatās, ka būs ROCK. Vēl nevaru aptvert to, ka palikušas 2 pēdējās sērijas. ;( :o Negribas, ka beidzas!!! :(

    AtbildētDzēst
  3. Ha, man bija taisniiba...Scylla galu galaa ir viens ahuunais ierocis..

    Kas tas ar friiku Generaalim par apsargu? :D ar taadu frizuuru :D :D

    AtbildētDzēst
  4. Nu žēl ka pēdēja serija jau klāt.
    Kas notiks ar šo blogu kad beigsies PB? slēgsi ciet vai stāstīsi par citu labu seriālu.??

    AtbildētDzēst
  5. Blogu droši vien slēgšu, taču iespējams, ka atvēršu jaunu, citai tēmai. Vēl par to domāju.

    AtbildētDzēst
  6. Sveiki! kur dabonat jaunas serijas???

    AtbildētDzēst
  7. Tev par bloga uztureeshanu ir jamaksaa? ja ne, tad nedzes, lai paliek visu laiku, tie apraksti. man patiik :)

    AtbildētDzēst
  8. Es jau blogu nemaz netaisos dzēst - pārlieku daudz pūļu ieguldīts. Vienkārši tas paliks vaļā, taču oficiāli būs slēgts, jo nebūs par ko rakstīt. :)

    AtbildētDzēst
  9. Kellermans ir redzams sii reklamas rullisa 26. sekundee....
    Kas ir Arturchix, vai tiesam krizes laikaa tev nav laika uzrakstit aprakstu? :D Nevar buut, ka esi parslogots ar darbu :D

    Tomer nav forsi, ka serials it ka beidzas, bet tomer bus 2 serijas vel augusta...vajadzeja pabeigt kartigi uzreiz un miers

    AtbildētDzēst
  10. klau te vienā saitā rakstīts, ka divas papildus sērijas nopirka Lielbritānija, kura plāno rādīt 26 maijā. Iespējams tās redzēt ātrāk, kā augustā??? Vai Te, kas zināms - arturchix???

    AtbildētDzēst
  11. Jā, tas laikam ir Kelermans. Man nevis nav laika, bet ir nepārejošs besis! Ir milzīga starpība!

    Par tām ekskluzīvajām tiesībām - es paskatīšos.

    AtbildētDzēst
  12. Es viena saita palasiju, ka pedejas 2 stundas bus redzams ka Saru aizved uz cietumu. Uzminiet par ko ? Par Kristinas Skofildas slepkavibu !

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!