16 maijs, 2009

Pēdējais upuris

Tas nu ir noticis - seriāls ir noslēdzies, nu mums ir zināms, kas visus varoņus sagaida nākotnē, kā arī beidzot uzzinājām, kas notika ar Maiklu. Ņemot vērā, ka es tam jau biju gatavs, uz šo momentu varēju palūkoties mazliet no citas puses, un briesmīgā vilšanās izpalika. Domāju, ka beigas bija pietiekoši skaistas - Maikls ir upurējis sevi, lai izglābtu citus, un acīmredzot cita loģiska noslēguma nemaz nevarēja būt. Tomēr jāatceras, ka visu šo jezgu iesāka tieši Maikls, tāpēc notikumiem pa ķēdīti aizgāja bojā daudzi cilvēki. Taču uzskatu, ka beigas vienalga bija laimīgas - Sārai un Maiklam bija savs kopīgais brīdis, par ko mēs uzzināsim papildus divās sērijās, viņiem ir savs dēls...

Vislieliskākie momenti sērijā - Kelermans is back! Likteņa ironija, vai ne - beigās Pols tiek ievēlēts par kongresmeni un viņa bijušā pārinieka Denija sieva viņam iespļauj sejā, tad Kelermana sejas izteiksme automašīnā - pagātni izmainīt nav iespējams. Saimnieks atpakaļ Fox River cietumā! Protams, nevarēja nepamanīt, ka šīs scēnas attiecīgajā cietumā nemaz nebija filmētas, taču Gate grāmatiņas citāts, Saimnieka vecais ģērbšanās stils ar kepku un izbāzto kabatu - dažas lietas tomēr nemainās. :) Krancis drebēdams uz elektriskā krēsla - neesmu pārliecināts, vai viņš nebija pelnījis ko vairāk. Un Mahouns ar Lengu - kas to būtu domājis! Bet Selfs ir īsts jokdaris, kārtīgi sasmējos.

Vēlos arī pateikties tiem čaklajiem lasītājiem, kas atgādināja, ka abas papildus sērijas būs apskatāmas jau nākamo piektdien britu Sky1 kanālā - viņi ir nopirkuši ekskluzīvas tiesības tās parādīt pirms DVD. Nu ko, ātrāk uzzināsim, kā Sārai, Krancim un Grečenai gāja Maiami Dade cietumā, kā īsti Maikls gāja bojā glābdams Sāru, un citus piparus - jādomā, būs interesanti. Rekur bildīte no Maikla un Sāras kāzām, pirms līgava tiek apcietināta par Kristīnas slepkavību.

71 komentārs:

  1. paldies par sho majaslapu! labs darbs padariits, tieshaam bija interesanti palasiit un padaliities eispaidos.. esmu apmierinaats ar beigaam. seriaals gan protams vareeja buut daudz vienkaarshaaks un iisaks bet kopumaa esmu noskatiijies labaako seriaalu ever!!!

    AtbildētDzēst
  2. Nesaprotu - tad 2.jūnijā būs vēl divas sērijas?

    AtbildētDzēst
  3. Vienmēr laipni. :) Es kaut kad uzrakstīšu noslēdzošo rakstu, taču ne ātrāk, kā pēc papildus sērijām.

    Abas papildus sērijas būs jau nākamnedēļ, jūlijā šīs sērijas iznāks uz DVD. Seriāls ir oficiāli beidzies, taču papildus sērijās mēs uzzināsim, kas notika pēc 22.sērijas līdz brīdim pēc 4 gadiem.

    AtbildētDzēst
  4. kur var noskatīties 21.un 22.sērijas???

    AtbildētDzēst
  5. Bet Selfs ir īsts jokdaris, kārtīgi sasmējos.

    Par so tev nepiekritu,jo vins neteloja.

    AtbildētDzēst
  6. arturchix vari iedod savu skype ja tev tāds ir vnk gribu ar tevi parunat par šo seriālu personiigi.

    AtbildētDzēst
  7. Par to Selfa joka es biju domājis Dona uzskribelēto tekstu slimnīcā FIB aģentam Franko. ;)

    Es skype izmantoju reti, labāk caur MSN - arturchiks@hotmail.com

    AtbildētDzēst
  8. Kā jūties Tu arturchix, kad PB ir beidzies? Es bēdīgi! :( Iespējams mēs vēl redzētu 5. sezonu, varbūt pat sesto, bet uzskatu, ka pie visa vainīgi amerikāņi, pēc kā skatijās reitingus. Esmu ļoti dusmīgs uz viņiem. :@ Man ir tagad tāda stūlba sajūta, kad PB vairs nebūs..
    Tomēs The Best seriāls, un tik ļoti sekots līdzi, ka dēļ viņa piemirstas pat visas bēdas kas ir reālajā dzīvē šobrīd.
    Tagad jābēdājas pa diviem - 1. Seriāla beigām, 2. Maikla nāvi. :( Ja vēl Maikls būtu palicis laimīgs ar Sāru un visiem pārējiem, tad būtu tās bēdas bišk savādākas, bet tagad to visu kopā sagramojot, šausmīgi bēdīgi ir pa seriāla beigām, un Maikla nāvi. Tiešām gribas raudāt. ;(

    Par pēdējām divām sērijām: RESPECT! Ir OK, tikai jau minētā Maikla nāve nepatīk. Beigās visi tik mīlīgi un pietrūkst Maikla bariņā. ;(
    T-Bag cepuri nost ar savu stūlbumu :)Ir par ko reāli parēkt. Žēl Selfa, un viņam tas skats beigās bija tik briesmīgs, bet izskatijās ļoti reāls. A kur viņš dzīvoja??? Un varēja vēl parādīt Eldžeju, bet kapēc neparādija? Kelermanu tomēr 2. sezonas beigās nenošāva. :) Un kas bija tā mazā meitenīti ar ko Sukre bija kopā vienu brīdi?
    Paldies arturchix Tev par šo blogu, un ceru ka viņu nelikvidēsi. :) Kautko jau atradīsi uzrakstīt, par seriāla aktieriem. :) Piemērām, ja kāds no viņiem kādā jaunā seriālā / filmā būs, vai kā, un ko viņi dara pēc seriāla reālajā dzīvē. Mēs draugiem.lv arī PB domubiedru grupu nedomājam tagad pēc seriāla beigām dzēst. :) Tas būtu stūlbi.
    Gaidam ar nepacietību papildus sērijas! :))
    Viņas mēs varēsim dabūt nākam 5dien?

    P.S. arturchix, un pārējie.. Jūs vēlaties satikt reālajā dzīvē PB visu team? :)Es būtu gatavs uzjebko, lai satiktu viņus. Varbūt varam noarganizēt ceļojumu uz ameriku pie viņiem? Visiem kopā tas domājams neizmaksātu dārgi. :)

    AtbildētDzēst
  9. Iespējams, taisnība par to nobeigumu, bet, manuprāt, labāk nevar būt.
    Protams, ja Maikls izdzīvotu varbūt es arī teiktu, ka ideāls, bet tas ir no sērijas ja būtu tad būtu...
    T-Bag mjā, nez uz ko viņš cerēja, būtu laidies lapās :D.
    Par citiem aizmirstajiem [El Džejs, utt] redzēsim gan jau papildus sērijās.
    Par Kelermanu aizdomas jau bija kopš otrās sezonas, perfekti, ka viņš tā mainījies, lieliski :). Žēl, ka iespļāva sejā, bet vecas lietas jau nevar tā aizmirst.
    Mazā meitenīte bija Sukres pirmā meitiņa, kas bija dzimusi pirms 4. vai bišk vairāk gadiem, jo tur taču bija 4 years later, otrs bēbis bija jaunums :) Otrais viņu bērns.
    Aizbraukt mjā :D
    Nevajag tiešām dzēst, domāju, ka aktieri taču piedalīsies vēl kādās filmās/seriālos par to varētu uzrakstit :).
    Paldies par šiem gadiem, tiešām nezinu, ko tagad darīt bez PB.

    AtbildētDzēst
  10. Jā... vot par to Maikla nāvi... Viņam tajā jūrā itkā atkal tas deguns asiņot sāka, bet taču 'Komapānija' viņam ar tām jaunākajām aparatūrām izoperēja(saārstēja) viņu? :o

    Nu, jā redzēsim papildus sērijās!

    Man tas pats, nezinu ko tagad bez PB darīt! Vnk tā iemīlēts seriāls :)

    AtbildētDzēst
  11. Frenzish, nu ja, Maiklam tak itkā to slimību izārstēja. Nu redzēsim papildus sērijās, kā viņš gāja bojā.

    AtbildētDzēst
  12. Lai nu kā ari butu, es esmu pat nedaudz sasuits par maikla naavi... Logiskas beigas? Vispar dalejs sviests... Viss iesakas del Linka, jezgu uzsaka Maikls. Gaja boja tik daudz cilveku, un beigu beigas ari pats Maikls... Personazs uz kuru vienmer vareja "palauties", vienmer vins kaut ko izdomaja un sava prata izskaitloja. Kad skatijos 22 serijas beigas, jutu, ka mosh pedejo minuti neskatities, jo viss lidz sim ir ok, tachu tad ieraudziju Maikla pieminekli... Nenoliedzami sis ir labakais serials kuru esmu redzejis, bet doma, ka vins beidzas bez MAikla.... :((( LOTI APBEDINA. Nezinu, cerams, ka papildus serijas viss bus vaiak paskaidrots, un varbut galvenaa personaza naavi nebus uztvert tik skumigi, vienkarsi bus taa ka taa tam vajadzeja notikt... TAgad ir taa, ka neesmu vienkarshi priecigs par veidu kaa serials beidzaaas... Vareja viss buut laimigi, bet nee.... Savu dabuja Krancis, Kristiana, visi killeri, bet beigas ari MAIKLS. B*** raudat gribas, teikshu godigi.....

    AtbildētDzēst
  13. Vai gadījumā neviens nav aizmirsis, ka Maikls tika sašauts sērijas beigās, kad viņš devās uz pēdējo tikšanos ar Kelermans?

    AtbildētDzēst
  14. Es tagad sapratu, nejau iemesls ir tas ka vins tika sasauts, bet tas ka serijas beigas maiklam atkal saka tecet asinis... Cik saprotu, vins zin, ka mirss un tapec ziedo savu naavi cita labad... Siis jau izklausas pec labakam beigam, bet taa pat FUC**** skumīgi :(

    AtbildētDzēst
  15. kāds varētu pateik kurā brīdī tieši maiklam sāka tecēt asinis pa degunu. es wnk nemanīju

    AtbildētDzēst
  16. Bridi kad vins ar saru staigaja pa pludmali... Noskatijos velreiz un visu sapratu. Bet taa pat, vinu tak tip izarsteja, bet vajadzeja visu nobeigt taa. Un otrs, Saru apcitina par Kristianas slepkavibu, bet Mahoni attaisno par ntajaam slepkavibam...

    AtbildētDzēst
  17. Mahoune jau vislaik bija tam pakļauts un Kelermans taču to zināja, brīvs viņš tika dēļ Pola!
    Tas viss ir MANUPRĀT :D
    Sāra mjā, bet redz ka Maikls tomēr izglāba.

    AtbildētDzēst
  18. PB ir tik lielisks tiesi tapec ka taa nav pasaka. Viens no retajiem seraliem kurs nebaidijaas novaakt serialam svarigus varonus visaa ta gaitaa un beigaas ari itkaa nemirstigais galvenais varonis(kurs serialos praktiski vienmer izdzivo un visus izglaabj)tomer beigaas ari mirst. Lieliska realitates sajuta padara PB par legendu :) Diemzel gribas redzet vel ko no taa bet kas tas par PB bez maikla? :D

    AtbildētDzēst
  19. Klau, tās papildus sērijas būs tajā britu Sky1 kanālā šo piektdien, vai nākamo?

    AtbildētDzēst
  20. Mīļš Paldies par šo saitu, seriāls tiešām bija ļoti interesants un šeit interesanti apraksti un jaunumi, Paldies Tev!
    Jautājums vai kāds varētu pateikt, kādu labu filmu ar Wenhworu Milleru galvenajās lomās!

    AtbildētDzēst
  21. Vot nesaprotu 1 lietu: visus labos tēlus tak attaisnoja, Sāru tai skaitā....tad kāpec viņa tomēr tiek cietumā????? ja par visiem noziegumiem viņa tika attaisnota....??????????

    AtbildētDzēst
  22. Sāru neattaisnoja, jo nebija par ko. Sērijas beigās tak viņa nevienus papīrus neparakstīja. Sāru notiesās pēc tam, kad visi jau ir parakstījuši tos līgumus.

    AtbildētDzēst
  23. viņu cietumā ielika Skofilda mātes dēļ..
    Skumji, taču loģiskāku iznākumu nesaskatu, pie tam, ja Maikls būtu dzīvs un viss beigots laimīgi, seriāls iespējams arī turpinātos.. Anyway, liels paldies par šiem visiem gadiem!

    AtbildētDzēst
  24. Nu, turpinājumu es seriālam neredzu itkā, ja jau viss tik skaisti(iznemot Maikla nāvi) beidzās...

    Savā ziņā tā jau itkā ilgi visu vilka, bet bija tomēr intriga... Un kā es augstāk lasīju- kāds teica "realitātes sajūta" -> Tas gan!

    Žēl, ka aktirus neredzēsim kādā citā seriālā kopā :/ , bet viss var būt :)

    Žēl, žel, ka beidzās...vairs īsti nav ko gaidīt uz nedēļas nogali un īsti kam just un sekot līdzi arī! Paldies par uzmanību :p

    AtbildētDzēst
  25. njaa njaa nekas nav mūžīgs vai mainās, bet dzīve tomēr turpinās...:(:(

    AtbildētDzēst
  26. Nu nezinu... Es jau taa pieradis pie sitiem negaiditajiem paversieniem ka nezinu vai viss tiesam ir beidzies. Jaa ir pazinotas seriaala beigas bet tas jau var but tik meedijas triks lai atkal skatitajos intrigu uzvilktu. Maikls beigts? A mos nee jo lidz 2 papildus serijam nevar zinat pirms esam redzejusi līķi :D Mos mistiski pazudis un pec tiem 4 gadiem atgriezisies un PB bus 5 sezona. Jaa tad butu gan diezgan liels sviests bet es esmu nelabojams un apdullis optimists un loti gribas vel sii seriala :)

    AtbildētDzēst
  27. Tik saapiigi: Vīrs, Tēvs, Brālis, Onkulis, Draugs Ja gribi mainīt pasauli, izmaini pats sevi'' tik dzilji un sirdi plososhi vaardi. Kaut Maikls buutu dziivs, es ta paardziivoju un seriaala beigaas pat raudaaju. Ljoti ceru, ka Maikls savu naavi buus inscineejis un PB buus atpakalj.

    AtbildētDzēst
  28. kaadam ir pieejamas taas divas papildus seerijas?

    AtbildētDzēst
  29. es sapratu, ka nāk. ned. ceturdien sky 1 rādīs, tik nēesmu pārliecināta, arī nesapratu vai abas uzreiz, vai tikai vienu!

    AtbildētDzēst
  30. Nezinu, nekur nēesmu redzējis tās papildus :/

    AtbildētDzēst
  31. vai būs statistika par šīs lapas apmeklējumu par 2009.gadu??? unikālie apmeklējumi, apm.reizes dienā utt.? interesanti bija palasīties to par 2008.g.

    AtbildētDzēst
  32. Nez kurš visā seriāla gaitā nogalināja vairāk cilvēku - Selfs, T-bags, Kellermans, Mahouns...? Jāsāk skaitīt....bet dažādības ziņā T-bags ir līderis...

    AtbildētDzēst
  33. eztv.it ir parādījies Prison Break The Final Break. Neesmu vēl noskatījies, bet tās laikam būs tās beigu beigas.

    AtbildētDzēst
  34. Ja ir parādījušas pēdējās papildus sērijas ;)

    AtbildētDzēst
  35. ir jau tās 2 sērijas pieejamas? Torrentos? wow

    AtbildētDzēst
  36. Man tikai radas jautajums kapec uz Maikla kapa ir naves datums 11th 2005...tads pats kads bija Lincona datums kad vinu taisijas sedinat uz elektriska kresla.Nesaprotu

    AtbildētDzēst
  37. Pēdējais anonīmais atrada tiešām interesantu niansi....nāves datums dīvains...gan jau scenāristi atstājuši aizmugures durvis, pa kurām atdzīvināt Maiklu kaut kad nākotnē...

    AtbildētDzēst
  38. iisteniibaa maiklu mirussu neparaadiija, taka ir atstaata vieta seriaala turpinaajumam... jau redzu ka maikls ir 4 gadus noseedeejis kaut kaadaa mistiskaa cietumaa par beegssanas meegginaajumu un tad meeggina izlauzties :) Bet nu beigas baigi emocionaalas :(

    AtbildētDzēst
  39. Man jau galvā ir scenārijs Maikla atdzīvināšanai Prison break sīkvelā - Links, Mahouns ar draugiem un Maiklu izdomājuši plānu, kā inscinēt Maikla nāvi, jo Maiklam atkal problēmas par Sāras atbrīvošanu no cietuma. Reizi gadā draugi savācas un acīgajiem FIB aģentiem uzrīko izrādi pie Maikla "kapa", kamēr Maikls tusē Seišeļu salās....apmēram tā....turpinājumi jau visdažādākie...

    AtbildētDzēst
  40. tikko "nopirku" The Final Break, ir īstais....jau pieejams...gaidam arturcika rakstiņu par to

    AtbildētDzēst
  41. Runājot par turpinājumu :D Nu, intervijās gāja kkāds bazars, ka tur 5,6 sezona, bet vai tiešām ticas, ka tas notiks? :D Tad tur būtu daudz jauna jātaisa :)

    AtbildētDzēst
  42. nu gaidam rakstiņu par The Final Break....

    AtbildētDzēst
  43. Sveiki! Vai kaads nevaretu pateikt, kur var nokachaat 4 sezonu anglju valodaa??

    AtbildētDzēst
  44. vienu lietu nesaprotu: Mahouns taču nodeva Maiklu FIBam, ka M tikos un tikos būs cietumā ar izpletni. Tad kāpēc Mahouns kā nevainīgs enģelīts kopā ar Linku & Co gaidija Sāru iznākam no cietuma??? Divkosis vai kā?

    AtbildētDzēst
  45. Mahouns Maiklam teica ka ir labāks veids, kad Maikls gāja pirkt izpletni.
    Tas bija FIB apčakarēšana, pasakot ka Maikls leks ar izpletni.

    AtbildētDzēst
  46. Bija jau arī pāris scenārija brāķi The Final Break epizodē - piemēram, kad apcietināja Sāru, viņas advokāts Maiklam klārēja, ka novērošanas kamerā ir nofilmēts, kā Sāra nošauj Kristīnu, un ka nevarot pierādīt, ka Kristīna bija no Kompānijas, un ka viņa esot veiksmīgi maskējusies par parastu civilo personu. Tikai tas nekas, ka 1 minūti pirms ainas, kurā Sāra nošauj Kristīnu, novērošanas kamerā bija jābūt redzamam, kā "civilpersona" Kristīna ar ieroci rokā un 2 apbruņotiem vīriem iebrūk tajā telpā....

    AtbildētDzēst
  47. Nesaprotu vienu, kapēc uz kapa ir rakstīts Michael J. Scofield. Vai tad tēvs viņam nebija Aldo?

    AtbildētDzēst
  48. Pēdējā sērija, kur Maikls glāba Sāru, bija ļoti ļoti murgaina, jo:
    1) Kā jau minēja - nedaudz nolažojās ar apsūdzēšanu pēc novērošanas kameras
    2) Maikla nāve ir pilnīgi bezjēdzīga, tā varēja būt daudz skaistāka. čalis baigais inženieris, bet laikam neko nav dzirdējis par izolējošiem materiāliem - ja tu stāvi uz kaut vai putaplasta gabala, tad strāva plūst caur ķermeni, bet neko ļaunu nenodara. Turklāt viņš šo mirkli paredzēja, bet droši vien putaplasts bija par smagu, lai ieliktu to somā kopā metinātāju :(

    AtbildētDzēst
  49. Nu džeki...tikko noskatījos pēdējās (pēdējo) sērijas - tur jau pat pirmklasniekam skaidrs, ka viss ir atstāts tā, lai varētu ražot turpinājumus. Visas filmas kurās parāda vispirms kapu un aizkadrā varoņa bojāeju vienmēr (100%) turpinās ar to, ka varonis tomēr ir dzīvs!!! Tā ka gaidam turpmākās sezonas!!!
    P.S. interesanti kāpēc netika parādīts (iepriekš) kas tad ir noticis ar Grečenu???

    AtbildētDzēst
  50. da varēja kaut vai ar to metināmo aparātiņu atkausēt vaļā arī otras durvis tāpat, kā pirmās...vai vispār - Sāra izskrēja cauri tām durvīm un vairs nebija nekādu šķēršļu, tikai žogs ar atveramām durvīm. Links varēja jau stundu pirms bēgšanas ieiet iekšā un tās durvis atmetināt...

    AtbildētDzēst
  51. J vareetu nozimee Junior

    AtbildētDzēst
  52. Vispārībā pēdējie 'anonīmie' interesantus faktus uzrakstīja- jā :))) Diezgan samudžinātas beigas ar nepabeigtām fiškām :)))

    AtbildētDzēst
  53. Laikam arī pašu arturchix būs piemeklējis Maikla liktenis...Ne noslēdzošā raksta, ne ziņas ne miņas par pašu arturchix!
    Āmen...

    AtbildētDzēst
  54. Es arī tā skatos, katru dienu šeit ienāku apskatīties vai nav pēdējais raksts par seriālu, bet ka nav tā nav.!! :(

    AtbildētDzēst
  55. arturchix mēs vienmēr tevi atcerēsimies R.I.P. :(

    AtbildētDzēst
  56. Njā...es ar nevaru sagaidīt kādu jaunu vārsmiņu par P.B., savādāk kkā jocīgi neredzēt/negaidīt nākošo sēriju, šeit kādu jaunu faktu, vai rullīti!
    Laikam jāiečeko Wentworth Miller'a filmogrāfija, varūt tur kko interesantu var atrast!

    AtbildētDzēst
  57. arturcix - gone but never forgot

    AtbildētDzēst
  58. Anonīms teica

    J vareetu nozimee Junior
    09 jūnijs, 2009

    Aplami!!!!J ir Jay :)

    AtbildētDzēst
  59. EEEEEEEE
    EEEEEEEE
    EEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE
    EEEEEEEE
    EEEEEEEE
    EEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE
    EEEEEEEEEEEEEEE



    cinci cinci :D :D

    AtbildētDzēst
  60. Anonīms teica...

    da varēja kaut vai ar to metināmo aparātiņu atkausēt vaļā arī otras durvis tāpat, kā pirmās...vai vispār - Sāra izskrēja cauri tām durvīm un vairs nebija nekādu šķēršļu, tikai žogs ar atveramām durvīm. Links varēja jau stundu pirms bēgšanas ieiet iekšā un tās durvis atmetināt...
    03 jūnijs, 2009

    scofieldam taa vel nebija ilgi dziivot kaada jeega vinu izglaabt un pec dazam dienam vins nomirst !!!!

    AtbildētDzēst
  61. nav pēdējā sezona ir vēl 5 sezona

    AtbildētDzēst
  62. Visdīvainākais ir lasīt blogu, kas rakstīts par seriālu, kuru visi sen ir redzējuši, bet es neesmu redzējis pat vienu pliku sēriju XD

    AtbildētDzēst
  63. Arturchix, vai esi pametis blogu?

    uzraksti kko :D

    AtbildētDzēst
  64. sveiki puisi , nessen tik noskatijos pedejas serijas,loti zel par maiklu :( bet nezinat vai 5 sezona maikls bus dzivs sanak ja? vismazs ta sapratu pec traileriem!

    AtbildētDzēst
  65. Sveiki, es neta atradu video ka izlausanas serials atgriezisies ar 5.sezonu, vai ta ir taisniba? - http://www.youtube.com/watch?v=0Ho3LRgGYaA&feature=player_embedded

    AtbildētDzēst
  66. Atbilde ir jā, šis blogs ir pamests. ;) Seriāls ir beidzies, dzīve turpinās.

    AtbildētDzēst
  67. cik no sākuma likās daudzsološs šis seriāls, tik beigās izrādījās tukšs!

    AtbildētDzēst
  68. Iespaidīgi un tajā paša laikā tik feini. Nevatu beigt priecāties

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!