07 maijs, 2009

Visam, kam ir sākums, reiz ir arī beigas

Sorry, apraksta par iepriekšējām sērijām nebūs, jo vairs nav nozīmes. :P Taču vēlos iztulkot nelielu rakstiņu no E-Online, kas ir sagaidāms pēdējā dubultsērijā, kas noslēgs seriālu:

"Seriāla divu sēriju fināls ir sagaidāms piektdien, 15.maijā, taču mēs šīs sērijas jau esam noskatījušies un esam patīkami satraukti. Pašā noslēgumā parādīsies kāds mistisks personāžs, tik svarīgs, ka visu dzīvības būs no tā atkarīgas (it kā mēs nezinātu, ka tas būs Kelermans).

Šis mistiskais viesis varbūt nav bijis visu laiku fanu mīļākais personāžs seriālā, taču tagad fani viņu noteikti jau ir iemīļojuši. Mēs apzvēram, ka nedrīkstam teikt, kurš tas būs (Kelermans, Kelermans! :P) Taču varam apgalvot, ka jūs būsiet šokēti, jo šī persona kādu laiku jau ir diezgan mirusi (pēkšņi atcerējos savu 1.aprīļa joku).

Taču šī mistiskā persona nav vienīgā pazīstamā seja, kas atgriezīsies. Mēs atkal redzēsim Rokmondu Danbaru (Simtnieks jeb C-Note), Amoriju Nolasko (Sukre) un Danaju Garsiju (Sofija) atgriežamies, kā arī tiksim iepazīstināti ar jaunu FIB aģentu Krisu Franko, kuru tēlo šermulīgais Etans Roms no seriāla Pazudušie (Lost).

Mēs zinām, ko jūs domājat (nezināt gan): Pasakiet mums, kas ir šī mistiskā persona! (Kelermans!) Piedodiet, mēs nevaram. Taču seriāla noslēgumā notiks daudz svarīgākas lietas, par kurām jums vajadzētu padomāt. Piemēram, vai Maikls Skofīlds izdzīvos?

Šis nu ir jautājums, uz kuru mēs nevaram atbildēt, tāpēc, ka tad pazustu visa jautrība skatīties sēriju. Taču mēs varam pateikt 10 lietas, kas notiks:

* Kāds tiks sašauts krūtīs
* Kādam būs jauna draudzene
* Nomirs kāds vīrietis (mans minējums - Selfs)
* Nomirs kāda sieviete (mans minējums - Kristīna, kuru nogalinās Sāra)
* Divas sievietes tiks sagūstītas
* Kāds paliks par dārzeni, un mēs nerunājam par garšīgajiem
* Kāds atgriezīsies Fox River cietumā (mans minējums - Saimnieks)
* Kāds sēdēs uz elektriskā krēsla (mans minējums - Krancis)
* Diviem niknākajiem ienaidniekiem būs vienāds liktenis (hmmm, vienāds liktenis neizklausās kaut kas pozitīvs - varbūt Kristīna un Krancis?)
* Sāra ir ļoti bīstama ar ieroci (mans minējums - acīmredzot nogalinās Kristīnu)"

Raksta beigas. Tagad mazliet izskaidrošu, kā tas viss ir paredzēts. 21.un 22.sērija tiks raidīts vienā dienā kā dubultsērija un kalpos kā seriāla noslēgums. Pēdējās minūtēs mums parādīs, kas ir noticis pēc 4 gadiem un kur atrodas visi galvenie varoņi. Tagad par 23.un 24.sēriju - tās sākotnēji netika plānotas, taču režisori jau bija uzņēmuši labi daudz papildus materiāla, ko bija nolēmuši pārveidot filmā. Šīs sērijas jeb filma nebūs redzamas TV ekrānos un pa taisno ies uz DVD, taču šaubos, vai mūsdienu informācijas laikmetā tas kādu apturēs noskatīties tik pat operatīvi, kā parastās sērijas. Šajā sērijā/filmā Sāra ir ievietota cietumā (acīmredzot par Kristīnas nogalināšanu) un Maikls dara visu, lai viņu dabūtu ārā. Tur būs gan Grečena, gan Saimnieks, Krancis un citi varoņi.

Pēdējais spoileris, kuram es pats vēl īsti nezinu, vai ticēt (iezīmējiet tekstu, lai izlasītu, taču brīdinu, ka tas var jūs satriekt) - Maikls seriāla beigās mirst, acīmredzot upurējot sevi Sāras labā. Tajā scēnā pēc 4 gadiem visi ar Maiklu junioru ir sapulcējušies pie Maikla vecākā kapa.

P.S. rekur ir labākas kvalitātes reklāmas rullītis nākamajai sērijai:


Informācijas avots:
E-Online

8 komentāri:

  1. Kāds paliks par dārzeni, un mēs nerunājam par garšīgajiem

    ka tas saprotams ???

    AtbildētDzēst
  2. Nezinu, tas ir tulkojums no angļu valodas. Acīmredzot kāds tiks sakapāts gabalos.

    AtbildētDzēst
  3. Tas gan bus nezeligi

    AtbildētDzēst
  4. Ar dārzeni parasti saprot cilvēku, kas ir sajucis prātā - psihiski nepieskaitāms, tikai eksistē. Varbūt T-bags? Atceros lasījusi skriptus, kur viņš tā dīvaini runā/murmulē.

    AtbildētDzēst
  5. Gaidu ļoti, kā noslēgsies seriāls. :)) Izklauas ļoti intresanti, un satricinoši. :)

    AtbildētDzēst
  6. īstenība ār dārzeni saprot cilvēku komā. tas tā.
    nu tas 2 papildšerijas manuprāt ir vienkārši tizli- es gribu kārtību nobeigumu, bez turpinājuma!

    AtbildētDzēst
  7. kāds nevar pateikt kur kachaa jaunaas seerijas angliski??

    AtbildētDzēst
  8. fuck
    Maiklam jādzīvo ;(

    AtbildētDzēst

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!