26 oktobris, 2007

Vai Izlaušanās seriālam būs spin-off?

Izskatās, ka TV gigants FOX šobrīd pavisam nopietni apsver domu Izlaušanās seriālam izveidot spin-off jeb sižetiski saistītu seriālu par izlaušanos no cietuma. Tikai šoreiz seriāla galvenā varone būs kāda Mollija, un seriāla darbība norisināsies sieviešu cietumā. Pagaidām tiek plānots, ka jauno seriālu varētu nosaukt Prison Break: Cherry Hill. Interesanti, ka šī Mollija parādīsies arī Izlaušanās seriāla trešajā sezonā, kur viņai būs zināma loma, pirms viņa no Sonas cietuma tiks pārvesta uz sieviešu cietumu, kas acīmredzot sauksies Cherry Hill.

Es internetā pameklēju papildus informāciju un atklāju, ka tāds cietums tiešām eksistē. Filadelfijā atrodas Cherry Hill State Prison, kam ir gara un drūma vēsture. Es atradu šī cietuma skici, kas stila ziņā izskatās līdzīgs Fox River. Atgādināšu, ka Fox River cietums reālajā dzīvē neeksistē un filmēšanās notika Džolietas cietumā, kas tika slēgts 2002.gadā.

Lūk, ko par iespējamo spin-off saka viens no Izlaušanās producentiem Mets Olmsteds.

„Mēs gribējām seriālā ieviest jaunu mistisku personāžu, kura rīcībā ir zināma informācija par Kompāniju un ar kuru Maikls un Linkolns varētu sadarboties, lai atklātu to lielo sazvērestību, kas ir šī seriāla pamatā. Vienas prāta vētras laikā radās šī ideja par jaunu seriālu.”
Kamēr tiek meklēta aktrise, kura varētu attēlot Molliju, Izlaušanās producenti vēl nav izlēmuši, kurā trešās sezonas sērijā viņa pirmo reizi parādīsies. Ja Cherry Hill projekts tomēr netiks realizēts, Mollija turpinās piedalīties Izlaušanās seriāla aktieru pamatsastāvā.

Jāatzīst, ka šis nebūtu pirmais gadījums, kad populāram seriālam tiek izveidots spin-off (Jēzus, šim terminam vispār ir normāls skaidrojums latviešu valodā?) – tādi jau tiek veidoti pilnā sparā: CSI, CSI: Miami un CSI: New York; Stargate SG-1 un Stargate Atlantis; Heroes un tā sagaidāmais spin-off Heroes: Origins utt.

Taču Izlaušanās trešās sezonas reitingi diemžēl neliecina, ka seriāls paliek arvien populārāks, tieši otrādi – ja pirmo sezonu ASV vidēji skatījās 9.2 miljoni skatītāju un otro – 9.3 miljoni, tad trešās sezonas reitingi ir piedzīvojuši kritumu līdz 7.8 miljoniem. Taču ar trešās sezonas piekto sēriju Interference tika pārtraukta reitingu konstantā lejupslīde un skatītāju skaits sāk atkal pieaug. Jādomā, ka pamatoti – beidzot sāk palikt interesanti.

Avoti:
Hollywood Reporter
Wikipedia

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Uzmanību! Publicējot komentāru, lūdzu apsvērt iespēju izvēlēties segvārdu, ar kuru rakstīt! Ir grūti saprast, kurš ko komentē, ja visi komentāri ir anonīmi. :)

Visvienkāršākais veids, kā segvārdu var izvēlēties, ir zemāk esošajā izvēlnē nospiest "Nosaukums/URL". Jau iepriekš paldies par sapratni!